Dans

2010-03-31 / 17:34:23
Hej hej.
Nu sitter jag här hemma hos älsklingen. Ska snart bege mej till dansen. Mamma ska iväg ikv så jag blir ensam hela kvällen. Men men jag ska nog överleva !
Dagen annars har varit helt okej. Tog sovmorgon som ni redan visste. Heheh.
Fick reda på att Matilda letat efter mej i skolan idag, så hade hon frågat Gerda ( min franska lärare ) om hon visste va jagvar. Då fick hon till svar:
- Nej hon är inte här.. Vem e du hennes syster ?
Omg vi i ju inte ens lika !? Hahahahah det tyckte jag va jätte kul ! Matilda skrattade en hel del ! Hahaha !
Nej nu ska jag pussa lite på min pojkvänn !!
TimmyPersson <3

american history x

2010-03-31 / 10:46:10
Nu sitter jag här i skolan och tar de lugnt. Kom typ precis. Alla i klassen har nu fått sina klasströjor. Den va skit ful så jag e inte så jätte ledsen att jag inte beställde ngn ...

Har precis haft mentorstid, men Janne tyckte att vi kunde få rast st .. Så nu e de bara jag och Maddis här inne i klassrummet. Vi ska snart ha svenska. Då ska vi kolla på "American history x" alla killar tycker att den e skit bra såå vi får se ..






tänke unna er en liten låt !


Aja nu ska jag kolla runt lite. Puss !


TimmyPersson <3

 

Skola sen dans

2010-03-31 / 09:36:30
God morgon alla läsare !
Nu snart ska jag bege mej till skolan. Micki är här med, så vi ska snart sticka.
Idag blir de bara en helt vanlig dag i skolan. Har bara tråkiga lektioner men måste gå för att vi har prov i evolution imon så Christian ska gå igenom eftersom typ ingen kan ngt... Tummen ner för det !

Sen är det dans, tar bussen till älsklingen 4 som vanligt. Hör kanske ikv ! Puss !



TimmyPersson <3

Hingstvisning

2010-03-30 / 22:04:12
Innan jag gör något ska jag bara berömma mina underbara läsare ! Jag har fått betydligt mycket mer ! Det gillar vi ! Tummen upp för er !

Kom nästan precis hem från stallet, vi har varit och kollat på Flyinges hingstar. Jag mamma och Angelica va där. Sen kom Matilda med så satt med henne med. Mycket fina hästar måste jag säga ! Här kommer lite bilder på de hästar som va där.

Maserati 1204



Cabachon


Connaisseur 1193


Radisson VDL 116

Callahan VDL


Dalwhinnie 1180

Lingh 1185


Det får räcka med bilder. Fler bilder med hästarna finns på Flyinges hemsida http://flyinge.se
Mycket fina hingstar må jag säga !

Nej nu är det dags för min skönhetssömn ! Hörs imon ! God natt !


Timmy Persson <3

Tummen ner för Vila

2010-03-30 / 15:39:13
Pratade precis med mamma. Jackan som jag beställt från Vila har fortfarande inte kommit, enligt hemsidan skulle jag fått den redan förra veckan. Mamma ringde dit och fick då svar att jackan inte finns. Att hemsidan inte hann att registrera när varor är slut. Jätte bra säger jag då ! Skit bra att man skapar en sida som inte ens funkar. De kan ju lika gärna vara en bluffsida. Och nu har dom alla mammas kontouppgifter. Jätte bra ... Skit kul ... Så jag har lärt mej att inte beställa något från Vilas hemsida för man vet inte om varorna är slut ... Tummen ner för Vila...

massage

2010-03-30 / 09:30:24
Godmorgon !
Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Vi började ju 1 timme tidigare igår så vi har ingen engelska så vi börjar inte förens 10 i 10. Jätte skönt !!!

Igår: kom älsklingen hit vid halv tre, vi kollade på tv, sen gick vi ut en runda med Nikki. Sen åt vi mat, gick ut och påskpyntade vårt träd, sen gick vi in och bakade kladdkaka. *happy face* Sen gick vi upp och Timmy fick massera mej sedan busade vi lite han va på otrolig kittlhumör och jag blev såklart lidande .. Men jag gav såklart igen ! Sen gick vi ner och fikade och kollade på Arn. Asså gud va jag älskar dom filmerna !! Jag bara ryser när jag kollar på de på reklamen ! Så otroligt bra ! Sen stack han hem och jag gick och la mej.

sen är ju Jocke sjukt snygg också !



Nej nu måste jag bege mej ! Puss !


TimmyPersson <3

the boy in the striped pyjamas

2010-03-29 / 10:26:22

Hej hej!
Nu sitter jag här i skolan, vi har rast .. Har precis kolla på "the boy in the striped pyjamas". Vi har läst den i skolan och hade tydligen läst ut den.. Men de missade jag. Men har bara 1 kapitel kvar så får läsa de snart ! Filmen var helt okej. LIte lång tråkig men jätte sorglig. De va ju dock inte lika kul att se den när jag visste hur den slutade ... Men men en hel ok film !'



Nu ska vi ha mentorstid och i em kommer älsklingen hem till mej så ska vi påskpynta lite. De bli nog mysigt ! *happy face*

Puss !


Timmy Persson <3 

Den värsta helgen blev till den bästa.

2010-03-29 / 08:00:38
Godmorgon !
Förlåt att jag inte uppdaterat på länge ! Men det har varit en av dom värsta helgerna i mitt liv !
Jag har inte haft ork att sitta vid datan.
Bråkade med älsklingen, orkar inte berätta...
Men i fredes var jag med Fijah, dock blev de kanske inte som planerat men men.

Lördag träffade jag älsklingen, vi bråkade men blev sams igen, stack hem till mej. Mamma beställde pizza sen spelade vi lite poker och JAG SLOG HAN 5-3 ! Fy va kul de va !! Sen kom hans pappa och hämtade oss vid halv åtta. Vi kom hem till han, kollade lite film, sedan spelade vi lite spel, gick och la oss vid halv tolv.

Vaknade jämte min pärla vid halv 10.. Trodde vi ! Men hans pappa ringde och väckte oss och sa att kl va 11. Vi kom sedan på att man flyttat fram kl. Vi låg och segade i hans säng till 12 typ. Hoppade in i duschen. Sen gick vi upp och åt frukust. Sen gjorde vi inte så mkt. Spelade lite spel kollade tv tog de bara lugnt.
Vid åtta körde Timmy mej hem. Tihi han börjar bli riktigt duktig !

Nej nu ska jag packa min skolväska sen ska jag bege mej ! Puss

Älskar denna bilden ! Älskar min underbara pojkvänn ! <3



TimmyPersson <3

Super fint väder !

2010-03-26 / 07:37:01
God morgon!
Idag sitter jag är tidigare än vanligt ! Ja vi ska ju som sagt ha modevisning på skolan idag så vi ska vara där 08.00. Usch... Men en sak är bra. Det är hur fint väder som helst !! Tummen upp för det !
Idag slutar vi halv 1 sooooft !!! Så då ksa jag hem, ut med hunden, sen tar jag bussen till Fijah, hon fyller år på sön men hon ville att vi skulle fira henne idag, så det ska vi göra !

en somrig bild på mej och Fijah får avsluta de hela !



Nej nu ska jag bege mej ! Höra kanske senare ikv ! Puss


TimmyPersson <3

sommaren är äntligen påväg !!

2010-03-25 / 16:37:07
Sitter och tar de lugnt vid datan. sitter och lyssnar på Michael Jackson. Har aldrig direkt varit ngt fan av han, men sen jag kollade på hans film, "This is it" gillar jag han mer. Han har en fantastisk röst ! Gillar spec denna låten !

 


Kom hem vid 2 idag. Det var hur fint väder som helst så jag tog lite K-special och satte mej ute i solen med Nikki och Cazinaa. Nu har jag verkligen fårr vårkänslor ! Saknar så galet mkt efter sommaren !!
Sen satte jag mej här och fixade mina naglar.



Hahaha fick reda på vad vi ska ha på oss imon på modevisningen, jag fick en klänning från Indiska, asså det var nog den fulaste klänning jag någonsin sett ! Men den tvingade mej Patrica på. Ska gå med en klänning från Soda med, men Patricia hade inte fått kläderna där ifrån än så jag hoppas verkligen att den e snygg och att den passar mej !!

Nej nu ska jag kolla min mail sen ska jag lägga mej på soffan och ta de lugnt. Mamma kommer nog hem nu snart också, så ska jag hjälpa henne med maten och sedan ska jag gå och lägga mej tidigt ! Kl ringer imon 06.20... Jippi. Måste vara på skolan tidigare så vi hinner fixa oss innan modevisningen. Jaja de blir nog bra. Puss !


Dagens outfit. föresten, jag har klippt mej!

TimmyPersson <3

nästa stopp skolan

2010-03-25 / 07:56:26
God morgon kära läsare !
Nu sitter jag här idag igen. Jag har kommit på att jag går upp väldigt tidigt på mornarna, eftersom jag alltid har typ 20 min över innan jag ska gå. Men går jag upp senare så blir jag jätte sen. Hahah jag är otrolig !
Jajaj nu kom Micki så nu ska vi snart ge oss av.
Idag ska vi förbereda för modevisningen som vi ska ha på fredag i skolan. Jag och Matilda är dom ända modellerna som går i 9an. Hahah det kan bli kul !
Nej nu måste vi bege oss. Hörs kanske senare ikv. Puss

TimmyPersson <3

hemma hos älsklingen

2010-03-24 / 15:03:30
Hejhej!
Nu sitter jag hemma hos älsklingen. Han håller på att fixa mat åt mej, hihi.
Sen kl 18.00 blir det dans. Är ftf helt otaggad, kommer antagligen komma dit, dansa afro ( vilket kommer bli kul ) sen kommer vi ha värsta seriösa samtalet och vi kommer inta få dansa ngt denna gången heller .... Kul ..
Nej nu ska jag inte klaga mer, nu ska jag äta Puss !
TimmyPersson <3

Skolan ..

2010-03-24 / 11:48:40
Hejhej! Nu sitter jag i 9c klassrum. Borde egentligen renskriva de som jag och Matilda gjort, men jag fattar inte hälften så hon få hjälpa mej. Ska snart gå ner och äta.
Idag hade vi Nationella i engelska. Vi skulle skriva en uppsatts som farmtiden. Jag suger på engelsak så de gick nog inte överdriver bra kan jag ju säga ... Men men.
Igår földe jag med Matilda ut i stallet och red Mejram, mkt fin häst men inte min stil ! Alldesless för mkt häst som vi häst tjejer alltid säger ( haha ) men hon var trevlig, lite för pigg för min smak, men men det var kul.
Sedan körde vi hem jag la mej på soffan och halv sov. Kollade på tv och gick och la mej tidigt..


tog inga bilder igår, så fick bli en bild på matilda när hon rider.



Usch har typ värsta ångers inför dansen, sist blev vi ju alla utskällda och fick höra att vi inte platsade i nivå 2. Sådär lagom kul att höra efter såhär lång tid.. Men men det ska nog bli bra .. Får bara hoppas på att det går bar för mej idag !!


Föresten så fick jg reda på att vi ska till flamma vecka 14 sön - tis. Ska blui super kul ! Har jag tur så kunde Matilda hänga med också. Kommer bli jätte kul !!!!

jag på My Queen och Matilda Cornett.


jag och Almeto


Nej nu ska jag bege mej !


TimmyPersson <3

Gratis bio

2010-03-24 / 11:32:26
Nu tänker jag bara tipsa alla som vill ha gratis presentkort om GratisBio. Det är den bästa sidan jag någonsin blivit medlem i.
Allt man behöver göra är att logga in dagligen, skriva i nåns gästbok och sen får du poäng för det. Poängen blir sedan ditt egna presentkort som du får välja var du vill ha det. Det går hur snabbt som helst att samla ihop till ett presentkort. Och det är super enkelt !
Vill du också få grats presentkort jätte lätt?
Då tycker jag du ska bli medlem helt gratis på länken
http://gratisbio.se/?RecruiterID=256882 .
Anger du mig (michellebik) som värvare får du dessutom 25 poäng extra som start poäng!

Vad väntar du på?
sätt igång !

bloggtorka ?

2010-03-24 / 07:57:29
ojojoj länge sen jag uppdaterade.. bloggtorka ? nää jag har bara haft mkt att göra. men snart så kommer jag igång igen !
nu ska jag och micki dra till skolan. har nationella nu så vi måste komma i tid ..
hör kanske av mej senare idag, ska förhoppningsvis ha datan i skolan så då kan jag uppdatera !
Puss !

TimmyPersson <3

7 månader

2010-03-22 / 12:37:39
Hejhej !
Nu sitter jag här i skolan och gör ingenting! Hahah. Matilda sitter jämte mej och "sjunger".
Senare idag ska jag och Matilda in till stan och göra ngn undersökning till skolan.
Juste ska kanske säga att vi har tema vecka därför vi inte gör ngt, men som sagt i eftermiddag ska vi in till stan och göra en undersökning om eko sminkt ! 

Och idag ska jag träffa Timmy efter vi varit i stan. För vi firar ju faktiskt 7 månader idag ! Ett grattis kanske ? *Happy face*


  
Puss hörs senare ikv, ska försöka uppdatera min blogg oftare, jag lovar ! Och Matilda ska skcika bilderna från Ullared. jag har inte glömmt. Det kommer !!


TimmyPersson <3

Hemma hos Frida

2010-03-19 / 17:45:12

Hej hej !
Sitter just nu hemma hos Frida. Hon hoppade in i duschen snabbt så hon dumpade mej vid datan. Hahah! Dagen har som sagt varit mkt skön. Den har gått fort och nu är det äntligen helg också ! Och imon ska ju Frida ha inflyttningsfest. Ska bli hur kul som helst ! Hon kommer ta massa bilder så jag ska lägga upp så ni kan roa er med de !
Saknar min pärla jätte mkt ! Har inte träffats på jätte länge *sad face* Men vi ses ju imon ! Det gillar vi !


Älskar dej min underbara pärla !!

Nej nu ska jag kolla min bdb och min mail ! Puss


TimmyPersson <3 

sooft dag

2010-03-19 / 13:15:00
Hejhej
Sitter här nu och har lektion. Men jag och Ida va redan klara så nu sitter vi och lyssnar på musik och spelar fia med knuff !  Soft dag kan man säga ! Ska hem till Frida sen så ska vi ha de mysigt !
Nej nu måste jag rusa ska snart ha lektion på allvar haha !

Sarah hälsar !

TimmyPersson <3

har kommer bilder på mina saker !

2010-03-18 / 15:00:31
Det tog visst lite tid att fixa bilderna.. Jag fastnade visst vid datan. Hehe men här kommer dom !


1. 4 stegs nagelfil som gör naglarna mjuka och glänsiga !
2. Kexchoklad.
3. Soft nougat, åt upp den andra på vägen hem, hihi.
4. Schoko corn big ( som jag håller på att äta upp just u.. Mums!
5. Hårinpackning.
6. Ljusrosa läppstift.
7. Två nagellack, ett till mej och ett till mamma.
8. Nagellack som gör att naglarna växer fortare.
9. En stallbok en kallender, har vela ha en sån hela året ! Nu äntligen brukar kosta runt 200:- denna kostade 29:- jag var hur lycklig som helst !


hårspännen och hudfärgade stay up !


Köpte även ett rosa glittrigt halsband till Cazinaa ! Hon blev jätte glad !!

Öroninflammation igen ? Fick iaf en paljett jacka ! De gillar vi !

2010-03-18 / 13:24:12
Okeej okeej, jag är hemma idag. Tror inte att mina öron läkte helt från öroninflammationen ... Vaknade idag och hade skit ont .. Gick ner åt frukust och allt kändes bara skit .. Så jag har varit hemma idag.

Har länge velat ha en kort paljettjacka som Frida har, men har kolla överallt på nätet utan att hitta den. Frida smsade här om dagen och sa att jackan nu fanns ute på deras hemsida. Jag gick in och såg att den fann i svart och att dom sänkt priset från 399 till 119. Det var ju bara ödet !! Så jag ringde genast mamma och hon hjälpte mej att beställa den. Gud va kul !!! Så nu är jag jätte glad !! Heheh jag vet jag är kanske liiiite bortskämd * happy face*

Dålig bild, men tar bild när jag fått den !

 

Nu har jag inget att göra, så tänkte ladda batteriet i kameran och ta bild på alla saker från igår, men har inte fått bilderna från Matilda än, kommer kanske ikv. Håll utkik !

 

TimmyPersson <3

Ullared med Maandrén

2010-03-17 / 22:12:19
God kväll mina trogna underbara läsare !

Just nu sitter jag här och lyssnar på Melissa Horn och håller på att fixa mina naglar. Som ni redan vet har jag och Maandrén varit på Ullared. Orkar inte skriva om hela dagen nu. Gör det sen när jag fått alla bilder och to.m vidoes ! De ni ! Vi passade på att videoblogga ! Så håll koll på det när de dyker upp !
Kortfattat har daegn varit super, underbar, rolig ja allt positvit ! Mycket skratt och en del blickar har vi fått !! Men jag hade riktigt kul ! Ska se om jag hinner ta kort på allt jag köpt och om jag fått bilderna då. Isf lovar jag att uppdatera !
Nej nu ska jag måla mina naglar sen ska jag sova ! Är helt slut !


TimmyPersson <3

dating in the dark

2010-03-16 / 20:25:06
Nu är jag klar på riktigt med so arbetet ! fy vad skönt !!!
Matilda kom för ca 30 min och nu sitter och här och smaskar i sej i ett äpple.
Imon så ska jag och Matilda till Ullared. Ska faktiskt bli jätte kul ! Det var Matilda som alltid kommer med sånna spontana idéer, så imon kl 09.05 går bussen. Vi ska sitta på en buss i 2 timmar dit, sedan shoppa loss och sen ta bussen hem kl 15.15 lagom så vi är hemma till dansen !
Matilda har atgit med sin kamera så kommer med bilder så fort jag fått dom !

Nej nu ska jag kolla på dating in the dark! Puss



TimmyPersson <3

nu sitter jag här...

2010-03-16 / 14:55:51
i skolan och tråkar. Frida slutar inte förens om 5 min och vi fick sluta för 20 min sen .. Jaja vad gör man inte för sina vänner ? Ska in snabbt till stan och shoppa kläder. Sen ska jag hem ! Hörs sen ! Puss !

TimmyPersson <3

bilder från bion

2010-03-14 / 22:10:47
Hej hej bloggen !
Nu har jag fått bilderna från igår, så tänkte roa er med dom ! Hoppas ni gillar det ! Puss


kvällen började på Ida´s pub med lite god mat.

Jessika och Becka


Matilda


Matilda och Frida


Jessika och Becka. ( Becka ser ju ut att ha kul ! hahah )


Sen fick vi vår mat ! Gott. Matildas mat


Frida´s


Becka som beställde kyckling sås utan kyckling. Hahah det hade vi ganska kul åt !


Min mat, den var super god verkligen !!


Och slutligen Jessikas.

När vi suttit och pratat och ätit drog vi till bion. Vi stod och väntade Matilda frågar om ngn sett hennes läsk, hon lyfter på armarna och vipps där var den. Bara det att den ramlat ner på golvet nu. Så efter 3 min ska Matilda öppna läsken och det slutade såhär:

Hahahah !


inne i bion. Kim, Matilda, Jessika som gömmer sej och Jag.






TimmyPersson <3

intagningsprovet och en blå larv som röker på

2010-03-14 / 11:49:32
Godmorgon !
Eller vad är det som är så bra med just denna morgonen ?
Ingenting om jag får säga de själv. Vaknade för ca en timme sen, hade leagt och vänt och vridit på mej hela natten. Betsämmde mej sedan för att de inte va ngn vitts att försöka sova så gick upp. Huvudet bulltade, halsen brände och jag kunde knappt andas för jag var så tjock i halsen och jag var hur varm som helst. Kul ! för jag har ju inte redan varit sjuk så de räcker !? Aja nog partat om de. Tänkte Skriva hur de gick igår ist !


Kl ringde 05.40 jag struntade inte lite i den ställde snabbt om den till 06.10. När kl ringde för 3e gången tvingade jag mej upp. Gick ner och åt frukust. Sen gick jag upp och gjorde mej i ordning. Tog ut mina flätor så jag hade ängla hår. Och sminkade mej lite. Satte mej vid datan och sjöng lite så rösten kom igång. 07.40 åkte vi.



Vi va framme tidigare än va vi trodde. Efter en stund kom en lärare och visade oss att vi skulle vara i en annan byggnad. Det var upprop och sedan delades vi upp i två grupper, sen var det dags för notprovet. Jag fick provet kollade på det och kunde ingenting. Så de gick skit. Men jag hade iof inte väntat mej ngt annat. Vi satt med provet till ca 09.15.Efter det gick vi till den byggnaden som vi stått utanför på morgonen. Vi gick in och vid 10.00 fick jag bli intervjuad. Sen var det dags för en lång lång väntan.
Jag skulle inte få sjunga förens efter lunch. Vi blev alla nerviga av att bara sitta still så jag, Mirijam, Maja och Sanna gick en runda, vi sjöng lite, pratade med 2orna och sånt. Kl 11.40 gick vi och åt. Jag var redan då hur nervig som helst ! Vi åt och en 2a berättade var vi skulle sitta och massa sånt.

Sen gick vi tillbaks och Nomi erbjöd sej att hjälpa mej att sjunga upp. Så vi gick en liten grupp och sjöng upp.  När kl var 13.15 var det min grupps tur att göra rytmikprovet. Jag var hur nervös som helst ! Ca 10 lärare satt och kollade på oss när vi skulle gå i takt med en trumma, klappa i takt och göra andra övningar. Jag var så nervös att jag failade totalt på det ... Sen var det 3 grupper kvar sen var det min tur att sjunga.
Jag stod och hoppade utanför salarna av nervositet.
Sen var det äntligen min tur. Kl var då ca 14.00 jag kom in med världens leesnde på läpparna och tänkte att nu ska jag bara ge gärnet !
Kom in och märker till min fasa att de var minnst 10 lärare till. Ca 20 lärare ink rektorn sitter och kollar på mej. Jag förtsätter att le och ber till gud att det ska gå bra. En lärare sätter sej bakom pianot och börjar spela. "herregud här går vi rakt på sak" tänker jag. Tar ett djupt andetag och börjar sjunga. Det kändes jätte bra, visst jag var nervös så min röst var lite darrig men inget som dom märkte tror jag. Jag tog i och sjöng hela tiden med detta påklistrade fejkleende! *haha* Sen sjöng jag den obligatoriska låten och sedan fick jag sjunga efter en av lärarna. Sen var det klart.
Det kändes som sagt jätte bra ! Jag hade inte kunnat göra bättre ifrån mej. Jag ver nervös men det var nog alla. Jag satte mej ner och andades sen fick jag berätta för alla vad som hänt och hur det gått. Eftersom jag var först ut med att sjunga. Jag satt ner ett tag och tog det lugnt.
14.30 kom mamma och hämtade mej.

Kom hem och somnade en stund på soffan. Sedan vid 18.15 kom Frida och vi cycklade till stan, träffade Matilda, Becka och Jessika vi hämtade ut våra biobiljetter och gick till Ida´s pub och beställde mat. Vi satt och pratade 20.30 gick vi till bion. Filmen va helt okej, jag va trött så jag as knäckte mej så fort en blå larv kom med in i filmen. Jag tyckte det var jätte kul att det var en blå larv, med ett glasöga som dessutom satt och rökte på. Så jag satt och as knäckte mej åt den. Var en del roliga figurer med i filmen som jag as garvade åt och Jessika satt jämte och fnissade åt. Becka satt och höll för ögonen så fort det blev "läskigt". En mycket trevlig/lyckad dag, med nya vänner och mycket skratt !


TimmyPersson <3

Sturegymnasiet

2010-03-13 / 07:09:26
Godmorgon !
Nu sitter jag här vid datan och sjunger upp. har sminkat mej och tagit ut mina flätor så nu har jag ängla hår och e jätte söt ! *happy face*
Snart åker vi ! E jätte spänd, hoppas hoppas hoppas jag kommer in !!
Nej nu måste jag sjunga !
Ha en bra dag !


TimmyPersson <3

JAG ÄR KLAR ...

2010-03-12 / 21:41:51
med mitt so arbete ! Fy vad skönt. Eller ja, jag är inte helt klart, ska skriva en utverdering och lite sånt, men det atr jag en annan gång. Det värsta e iaf klart ! Hittade en sida med massa snygga underkläder som matilda länkat på sin blogg som jag ska kolla på sen ska jag faktiskt sova !
Har ju intagningsprovet imon så 05.40 ringer kl ! Är jätte nervös men hoppas att det kommer gå bra ! Så jag kommer inte vara tillgänglig mellan 08.00 - 16.00.


bild på mej och Nikki när vi sjöng på skolavslutningen.


Sedan ska jag möta tjejgänget på stan kl 18.00 så skavi äta lite mat och sedan kolla på "Alice i underlandet". Ska bli mysigt ! Så tror inte att jag kommer blogg imon. Men ska be Frida ta med sej kameran så kommer det bilder ! God natt !


Timmy Persson jag saknar dej min ängel ! Önskar att du kunde vara här och hålla om mej ! Älskar dej min pärla ! <3

Ben & Jerry´s

2010-03-11 / 17:23:48
Hej hej
Nu sitter jag här och livet leker. Sitter nämligen med en skål med Ben & Jerry´s *happy face*
Mamma köpte Caramel chew chew här om dagen. Den va helt okej. Men min favorit är ju Phish food. Så mamma hade köpt den idag. Tror ni jag blev glad eller !?


Så nu sitter jag här och gottar mej med de och lite musik ! Fint ska de va !

Nej nu är det dags att ta tag i mitt liv och börja plugga... Ovanligt inte sant ?


TimmyPersson <3

skoldags !

2010-03-11 / 09:37:16
Hejhej !
Nu sitter jag här med Micki. Ska snart dra till skolan. Först har vi 2 timmar matte/no, sen har vi 2 timmar musik. De gillar vi ! Eller ja no:n och matten kunde man skippat men men. Tänkte göra matte provet idag så dagen går nog hyfsat fort ! Sen ska jag och Margareta sjunga igenom mina låtar. För på lördag gäller det ! Då är det dags för intagningsprovet. Jag hoppas över allt oannat att det kommer gå bra ! Är skit nervös !!!

Aja nej nu ska vi bege oss. Puss !

TimmyPersson <3

Glad och Sprallig !

2010-03-10 / 22:30:18
God kväll alla bloggläsare !

Nu sitter jag här och håller på att måla naglarna. Cazinna ligger i mitt knä och håller på att ramla ner, men hon envisas att ligga här. Eftersom jag målar naglarna kan jag inte hålla fast henne. Men jag för varnade henne innan hon hoppade... Men jag tror inte hon fattade de.. *Haha*

Hahahah jag dör alldig av skratt när jag ser denna bilden. Bara principen att hon ligger som hon gör, och sedan att jag lyckades fånga just de ögonblicken som hon gäspar på. Hahahaha ( sitter och skrattar för mej själv)



idag har jag varit i skolan, Ida va på gott humör så jag var glad och sprallig som vanligt ! Förutom på no:n som de kasnek kanske hände att jag råkade somna till. Eller på ett finare sätt att säga de på: jag vilade mina ögon !

Drog hem, åt, gick ut me hunden och tog bussen till älsklingen. 60 bussen har aldrig varit i tid så jag tänkte att då behöver jag inte gå 15 min innan. Bussen ska gå 3 min över hel. när kl ar 58 ser jag hur bussen kör där ifårn. Tror ni jag va glad eller ? Så jag fick gå till Brunnsan och ta bussen där ifrån.

Träffade älsklingen i ca 1 ½ timme. synd att de va så liten stund. Men de e bättre än inget. Otroligt skänt att få träffa min pärla igen !

Sen va de dans. Egentligen gick de inte alls bra nu när jag tänker efter.
Men när mamma kom och hämtademej var jag hur glad och sprallig som hels ! *happy face*
Åt lite mat, hoppade in i duschen och nu e jag här. Ska bara fixa mina naglar sen ska jag sova ! Puss !


TimmyPersson <3

näsblod

2010-03-09 / 21:26:29
Hejhej
Nu har jag varit duktigt ! Jag har skrivit 2 sidor om 2a världskriget, satt i 1½ timme. Mkt nöjd med mej själv faktiskt !
Skola idag då. Den va seg som vanligt. Vi hade vikarie på gympan, men det var faktiskt mkt kul !
Sedan hade vi lunch Johan satt jämte mej  när vi väntade på att matsalen skulle öppna. Han reste sej häftigt upp och armbågade mej mitt i ansiktet... Jippie. Självklart börjara jag bloda näsblod. Helin va snabb att stoppa de så de kom inte så mkt. Så egentligenva de ingen big deal men det är en princip sak... Man kunde iaf sagt förlåt. Men killar e killar så självklart skulle dom säga de 34567843245 ggr och säga att jag satt och lipa för några droppar blod. Så för de 1a jag lipa inte! För de 2a jag hade antagligen blött mkt mer om inte Helin höll för. Och för de 3e de va mycket mer än några droppar, innan Johan fått tummen ur och hämtat papper hade jag blod lite överallt på mina händer... Inte så kul.. Men men de slutade. Lite öm nu så får jag en smäll kommer jag väl få Näsblod igen.. Får väl vara lite försiktig I guess.


en liten serie som jag tyckte passade in me mitt inlägg, haha

Aja nej nu ska jag kolla på Desperate Housewives.



TimmyPersson <3

LIte allt möjligt !

2010-03-08 / 22:27:47
Hejhej
Sitter här och tar de lugnt. Mitt huvud håller typ på att explodera.. Jippie.. Mamma tvingade mej plugga lite så nu har jag kommit lite längre med so:n nu. Läste precis mitt förra inlägg. Haha sitter här och skrattar för mej själv. Mamma måste ju undra vad jag pysslar med. Men det skulle man spelat in ! Vilken syn !! HAHAHAHAHA ojojoj jaa man har alltid kul när man e med Matilda !! *Happy face*



Nej nu ska jag kolla kläder på nätet. Puss !


TimmyPersson<3

Michelle och Matilda mästerkockarna

2010-03-08 / 14:28:28
hejhej
nu sitter jag hemma hos matilda. vi skulle egentligen pluggat men jag mailade över mitt arbete och de gick inte öppna på matildas data ...
så jag städade matildas garderob ( haha )

innan skulle vi laga mat. det slutade med att brandlarmet gick, matilda så gott som ligger på golvet och as knäcker sej medans jag står och viftar med en handduk. matilda kastar sej sedan på fönstret för att öppna och vädra. så där står vi och lagar mat med öppnet fönster och öppen dörr. hahahhaha vi borde verkligen inte synas till i ett kök ! INTE TSM IAF !!! hahahah. men efter mycket skratt fick vi vår mat. och konstigt nog var det mycket gott !

nej nu ska hon till sjukgymnastet så ska hon köra mej hem så ska jag plugga !


TimmyPersson <3

jag ger upp ...

2010-03-07 / 16:09:02
JAG GER UPP !!!
Jag har pluggat i 4 timmar nu !!!! 4 timmar ! Hela min kropp verker mitt huvud dunkar och mitt humör är på 0 ...
Min kropp skriker efter Timmy vill inget mer än att få vara i hans närhet för till fället ! Få vila mej i hans famn. Låta han klia mej på ryggen, pilla mej i håret, hålla om mej och bara finnas till. Hade vi inte bott så långt ifrån varandra och de inte kostat en halv förmögenhet att åka buss hade jag åkt till han direkt ! Men lovade Frida att vi skulle ses senare ikv så kan endå inte åka dit.. Ååh gud vad jag saknar dej !!! Sitter med gråten i min hals och vill bara lägga mej i min säng krama om min kudde och önska att jag vore hos dej...

inte ens om jag blev pistol hotad mamma ..

2010-03-07 / 12:45:48
godmorgon.
eller ja kl e 12.11 vet inte om de e morgon för er alla, men för mej.
Igår satt jag hemma hos pappa och spelade play station.
Vid halv sju kom Natta och Daniel, så åt vi lite. Sen satte sej Natta vid datorn och Daniel spelade med mej. Matilda och Jessika skulle till Danny och Max men jag kände verkligen inte för att sticka dit.
Hade liksom ställt mej in på att vi skulle va med älsklingen och dom andra killarna, men de blev inte så och då kände jag bara att jag inte ville ngt ... Jag var sur och kinkig och ville ingentiong än att gå och lägga mej. Men mamma hade sagt att jag var tvungen att komme hem tidigt för att jag måste plugga. Så allt kändes bara jobbigt för då skulle jag behöva gå hem från pappa till mamma idag och nej allt va bara skit...

Efter mkt om och men följde jag med Natta, Danne och Carro hem till Nattas och Daniels nya lägnhet. Så kollade vi på "The curious case of Benjamin Buttom" (Benjamin Buttom´s otroliga liv). Har redan sett den men tycker den är jätte bra så ville se den igen.



När kl var 01.40 va filmen slut och då körde Natta mej hem till mamma, så jag skulle slippa ta mej hir idag.
Vi satt och pratade lite men när kl var ca 02.15 låg jag nerbäddad i min säng.


Idag väckte mamma mej 10.30
"Vakna nu, du skulle ju plugga" säger hon.
Jag vänder mej om kollar kl, drar täcket överhuvudet
"Mhm ..."
"Vi går ut och går, men vakna nu och börja plugga"
"
Inte ens om någon pistol hotade mej .." tänkte jag och somnade om.

Vaknade en timme senare av att tvn står på högsta volym där nere och jag har en skrikande katt i sängen som vill att jag ska ge henne lite kärlek. Jag vänder mej om kollar kl 11.30 ... "Hmmm aja får väl gå upp... Snart." Jag kelade lite me Cazinna sen tvingade jag mej upp ur sängen. Gjorde mej själv lite frukust och satte mej här.


det kallar jag en nyttig frukust ! på mackorna är de smör (bregott extrasaltat) ost, skagenröra, skinka och ngn vintermix. och till de varm o´boy. *happy face*

Kl är nu 12.45, vilket betyder att jag skulle ha pluggat i en timme nu ...
Aja får väl sätta igång... Puss


Timmy Persson <3

duschat, nu fixa naglarna.

2010-03-06 / 13:40:51
God eftermiddag !
Idag är de ganska fint väder ! de gillar vi !
Sitter hemma hos mamma för tillfället, de e egentligen pappa helg men natta har pappas nycklar så jag kunde inte komma in till pappa eftersom han jobbar. Så matildas mamma körde mej hem till mamm när matilda skulle på träning.
Har precis kommit ut ur duschen och så har jag fönat håret, du nu e jag ren och fin !
Nu ska jag fixa mina naglar! Får bli hel rosa denna gånegen med !


(dom blir ju dock inte lika snygga som dessa, men men )

Puss !



Timmy Persson <3

mirrors

2010-03-05 / 22:19:42
god kväll !
nu sitrre jag här hemma hos matilda, jag har kollat på mirrors ( matilda vågade inte kolla så hon satt vi datan. )



så nu är filmenslut så fick jag datan en liten stund. de gillar vi !
har inte gjort ett skit idag, jag och matilda ville att matte och timmy skulle komma hit med de ville inte dom ... kärleksfullt inte sant ?!

aja nej nu vet jag inte vad jag ska skriva ! puss


Timmy Persson <3

en latmask

2010-03-05 / 11:51:18
God morgon !
Jag är visst hemma idag med.
Kl ringde i morse 06.40 jag snozade sen ringde den igen 10 min senare. Så tänkte jag att jag bara skulle vila ögonen en liten stund. Vaknade senare 11.00. kollade min mobil hade fått ett sms från mamma:
"hej din latmask ;) e du hemma el i skolan? puss"
Haha min mamma e så söt ! *happy face*
Så nu har jag ätit frukust, kollat mina mail, min facebook, min bdb och nu bloggen.
Snart ska jag sätta igång med teknikuppgiften. Tack vare Ida så vet jag va jag ska skriva om ! Jippie !

Sen ikv blire hem till pappa. Matilda ville dock hitta på ngt. Så vi får se vad som händer !

Puss




Timmy Persson <3

Luftslottet som sprängdes

2010-03-04 / 22:45:03
God kväll !
Nu sitter jag här och ska sova strax. Har mailat christain om mer tid till tekniken hoppas inte att han kommer hata mej för mkt !
Var i skolan en liten stund idag, sedan stack jag hem. Sen ringde jag Älsklingen och tyckte att han kunde komma hit. Det tyckte han med så han kom till mej vid halv fem. Sen lagade vi lite mat, åt lite och spelade "vem där?" och gissa vad ? JAG VANN !!! Mohahahah gud va glad jag blev ! Men jag måste nog säga att jag är världens dåligaste vinnare.. Hehe. Så jag gick runt i huset och sjöng att jag vann och inte Timmy. Oj vad jag kommer kunna leva på detta länge ! Hihi.
Sen kollade vi på "Luftslottet som sprängdes" den var helt okej. Men den slutade dåligt tyckte att Lisbhet ( stavning? ) och Michael skulle bli tsm ! Men men.



Nej nu ska jag sova ! Får se om de blir ngn skola för mej.

Tusan också ! Kom precis på att jag glömt ta min medicin ! Måste rusa !! Puss


Timmy Persson <3

hemma från skolan.

2010-03-04 / 10:44:48
Godmorgon !
Sitter här just nu och lyssnar på musik. Gick inte till skolan igår, eller idag. första lektionen vi har idag är 2 h matte/ no så jag kände att jag lika gärna kunde vara hemma och jobba på tkenink uppgiften, som ska vara inne imon och som jag inte ens har börjat med, vet fttf inte vad jag ska skirva om!!! Har kolla överallt på hela j*vla nätet finns ingenting om teknikskasystem !!! Hade bara vår damp lärare Christian kunna ge förslag om vad man kunde skirva om hade jag kunnat varit färdig alla redan ! Men nej mkt roligare att sätta IG på en hel klass (Y) Så nu får jag bara hitta ngt snabb som f*n och sedan jobba jobba jobba !! Och sedan hoppas på att jag får de där VGt som jag behöver..
ska dock till skolan 12.40 kan inte missa musiken + att jag måste prata me Margareta, så jag ska plugga till de, sticka till skolan ha en lektion, sticka hem och gissa vad !? då ska jag plugga, plugga och sedan plugga ...



Skickade ju som sagt in min ansökan till Sture här om dagen. Men nu har jag ångrat mej jätte mkt på mitt låt val !! Jag har kommit underfull med att den låten inte stämmer in till min röst alls. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Känns jätte jobbigt! Vill verkligen komma in på Sture med... Men men, finns inte så mkt mer att göra åt de tyvärr .. Får bara hoppas på att gud slutar hata mej och att de kommer gå bra på intagningsprovet !

Nej nu måste jag plugga ! Puss



Timmy Persson <3

bråttom bråttom

2010-03-03 / 14:54:01
hejhej !
nu har jag pluggat en del !
jag har varit ute me hunden
ätit lite
och fixat mitt hår!
nu snart ska jag ta bussen till älsklingen !



ja som sagt lekte lite med håret ( som har blivit galet långt!! jippie!!! )
gjorde en lite enbakad fläta i luggen hela vägen till andra sidan och en liten inbakad på andra sidan en bit ner, sen satte jag ihop allt i en toffs! va tycks ?


nej nu måste jag rysa annars missar jag bussen ! puss !


Timmy Persson <3

sjukgymnast

2010-03-03 / 08:11:57
hejhej !
nu sitter jag här idag igen, ahde massa tid över nu i morse så passade på att kolla min facebook, mina mail och min bdb. och sen var det ju bara bloggen kvar !
ska till sjukgymnasten kl 9 därför jag ftf e hemma. får se vad hon säger. skulle ju göra massa övningar som jag ,, hehe inte har gjort en endå gång ... oopsi.
men jag kan gå normalt och har inte ont längre så jag tror att allt e bra nu ! dock har jag inte tränat och använt knät så vi får se ikv hur de går, om jag har ont efter dansen.
aja nej nu måste jag dansa igenom dansen som jag ftf inte kan sen måste jag nege mej!

får se om jag kanske kommer hem efter sjukgymnasten, vi har inga viktiga lektioner i skolan idag endå och jag behöver all tid jag kan få till att plugga !


puss



Timmy Persson <3

plugg plugg och mera plugg ...

2010-03-02 / 17:00:58
suck jag skulle ju plugga ....
micki kom hem med häftet till so:n och med goda nyheter ! so:n behöves inte lämnas in förens nästa fredag. men fortfarande jag har mycket kvar och jag har knappt börjat på so:n ..
jag känner lite smått panik om jag ska vara ärlig !
det är verkligen så mycket med skolan just nu ! allt känns bara fel, tungt och jobbigt !
mitt öra verker och jag vet att jag verkligen måste sätta igån med att plugga nu ...
suck ....

öroninflammation

2010-03-02 / 13:14:03
kom precis hem docktorn. har som sagt haft super ont i mitt öra ett tag nu, så mamma ringde läkarn och vi fick tid idag. kom dit don kollar i mina öron i två sek och säger
" jadu hur känns de nu? "
" ja de gör sådär lite lagom ont och jag e helt döv ! "
" ja de är inte så konsitgt för du har en kraftig öroninflammation på båda öronen, på höger håller på de att försvinna men på vänster ser de riktigt illa ut och håller på att gå åt fel håll. så hade ni väntat lite mer hade vi fått operera.!
" kul ..... "
" men jag skriver ut medicin så ska de bli bättre nästa vecka "

kul ännu mer medicin ! jag som precis slutat äta medicin ska nu få mer, aja tur att jag slapp operera igen iaf !


så mamma körde hem mej, så nu sitter jag här har sjukt j*vla ont. men ska försöka plugga lite. kom igång med so:n igår men jag hade inte en mapp som vi måste ha så jag kom inte så långt. ska söka lite på nätet efter teknikskasystem iaf. hoppas att jag hittar ngt som kan ge mej de VGt som jag måste ha !

puss !

p.s skickade in min ansöka om musik på sture igår, så nu ska jag få en obligatorisk låt hemskickad som jag ska börja träna på, sen är intagningsprovet den 13:e, pirrigt ! hoppas bara min röst e bra tills dess ! låter som en stryp anka för tillfället. jippie.

sen fick man välja en egen låt, valde den svenska hallelujah :)

Timmy Persson <3

skolan från helvetet !

2010-03-01 / 08:54:29
hejhej bloggen !
nu ska jag snart sticka till skolan så de blir bara ett snabbt inlägg !

igår var en rikgtig seg dag ! kl ringde 09.15 för att jag skulle vakna. hade nämligen bestämt mej för att följa med mamma och äta frukust på grad hotell. angelica fixade de.09-49 åkte vi här ifrån. de va en lång dag i lör så både jag och mamma va sega. år lite frukust. sen åkte vi hem igen. 10.43 ca vi hemma igen. de kallar jag snabbfrukust !
jag gick och la mej i min säng vaknade igen 15.10. hehe. åt lite sen kollade jag på tv.
sedan var jag tvungen att plugga ! denna vecka kommer bli ett helvete !
på ons ska vi lämna in ett arbete om edit paif PÅ FRANKSA !! vi ska också ha ett jätte svårt prov i franska samma dag ! vi ska även lämna in teknikuppgiften, vilket jag fortfarande inte vet vad jag ska skriva om. bra !
jag har matte prov, som alla sa va skit svårt !
och på fre ska vi lämna in so arbetet om 2:a världskroget, hur långt har jag kommit där? jag har läst alla 6334971645709 sidor som de stod i boken. men de räcker inte för ett högre betyg måste man ha olika källor och jag har inte ens börjat skriva.
på ons e de dans också och jag kan den inte... usch det kommer bli en helvetes vecka !!!

senare på kvällen beställde mamma pizza. gott.
kl tio var jag trött och tänkte sova så jag kunde vara utvilad till idag. jag la mej i sängen. men mitt öra dunkade och verkte. jag vred och vände på mej minns 20 ggr. jag hade lock för ena örat hela dagen igår och hörde ingenting på de örat. jippie. kl 3 va jag täppt i hela huvudet och kunde inte somna pga de. halv fyra gick jag upp tog näspuffar och la mej igen. jag somnade kl 4. min kl ringde kl 07.40 idag och då var de dags att gå upp. jippie !

nej nu måste jasg bege mej till helvetet ! jag säger bara en sak: ÅNGERST !