Onepeace ägare!

2011-09-30 / 19:21:11
Woho onepeace ägare! :D till en rosa dessutom! TimmyPersson <3

4 guld till Michelle !

2011-09-24 / 11:41:39
Sitter i soffan i vardagsrummet och latar mej. Har lite träningsverk sen igår efter gympan.
Vi hade baskett  igår på gympan. Och då gjorde vi massa olika saker. Började med uppvärmning. Var med Majse och både hon och jag sa till varrandra att vi sög på baskett.
Vi började värma upp och då var de även lite tävling. Jag och Majse bestämde iaf oss för att inte komma sist. Och de gjorde vi inte ! Sjukt stoldta var vi efter de.
Sen skulle man göra mål i alla basketkorgar, men man fick inte stå och bara skjuta utan missade man skulle man springa vidare till en ny och sen tbx. Då va Majse 2a klar och jag 4a klar. Fett stolt !!

Efter de skulle vi spela 21. Vi fick dra lag med hjälp av en kortlek. Hamnade tsm med Simon H och Theo. Jag sa till dom att jag sög på basket, men efter ett tag började även jag göra mål. Då va jag glad.
Vi kom till 21 poäng snabbt och vi blev glada. Vände oss om och kollade på de andra och såg att ingen annan var klar. Vilket betydde att vi vann! Sjukt glada blev vi då.


Sedan var de dags för matcher. Vi bytte lag hela tiden genom att dra kort så man kan inte skylla på att man var i ett bra lag eller i ett dåligt. Och där vann jag 3 guld till.


I slutet av lektionen när vi stretchade kollade vi hur många guld vi fått och Theo, Majse och JAG hade fått 4 guld. BÄST I KLASSEN alltså !!!! Så jävla glada jag och Majse blev då eller !!!


Levde på den lyckan resten av kvällen. Blir fett glad nu när jag tänker på de med. Stlt över mej själv. Har alltid hatat baskett och sugit på de, men nu var de riktigt kul! Jag som vanligt är super lat tyckte de va roligt att röra på mej :)






Kanske ska bli en baskettspelare. Eller vad säger ni ?? ;) ;)









TimmyPersson <3




22.23

2011-09-20 / 22:23:51
God kväll bloggen. Sitter just nu hos Timmy och tar de lugnt. Ska snart bli nattad på soffan som vanligt ;)
Kollade innan på de första avsnittet av de nya 2 ½ men. Tror de kommer bli ganska bra :) Inte lika bra som de gammla men men.
Vad tror ni ?






Gjorde lite chockladmousse till min älskling innan som vi satt och åt medans vi kollade på avsnitten. Mycket gott, tackar mamma som köpte de till oss :D




Dagen har annars också varit bra. Började 9.40 med ensambel, fortsatte sedan med kör och sen med sång. Sången gick väldigt bra tycker jag! Är jätta nöjd :) Efter det var de klassmöte, där vi fick reda på 0 vettiga saker.. Sen hade en del sång uppvisning. Jag var en av dom. Sjöng "That's what friends are for" gick väldigt bra den med! Fick mycket fina kommentarer! :)

Sen åkte jag hem till min älskling och här har jag nu varit sen dess.



Så ja en bra dag! :) Nu blir de till att grypa ner i Timmys famn och sova lite, imorgon väntar en ny dag!
Vi ses! Puss.








TimmyPersson <3

Att vakna ur en dröm.

2011-09-20 / 08:34:39
Hade den mest underbaraste drömmen i natt. Svårt att berätta såhär men en tex vad den handlade om ( och hinner inte de nu ;) så tar de en annan gång ) men den va helt underbar. Kan säga att jag bl.a var utomlands med min älskling. Och när jag vaknade blev jag inte ledsen för att jag slutade drömma, utan bara glad att jag drömt en sån vacker dröm. Och när jag somnade om så drömde jag hela natten olika drömmar, men i varje dröm drömmde jag att jag berättade om denna drömmen. Kanske svårt att fatta!? Och när jag vaknade så minndes jag precis allt. Vilket inte är så ofta man gör. Men det är jag glad över!
Hoppas att jag drömmer ngt liknande inatt eller to.m samma dröm. Den var så fin, igentligen var de inget speciellt med själva drömmen, mer än att jag var utomlands med min älskling, men de var känslan jag hade i drömmen. Jag var så lycklig och jag hade samma känsla när jag vaknade. Underbart var det!



 

 

 

 

 

TimmyPersson <3

I min säng.

2011-09-19 / 21:18:50
Ligger nu nerbäddad i min säng och kollar på idol från igår. Missade de så tänkte kolla de nu :)

Var och tränade agility me nikki innan. Gick jätte bra !! Var verkligen super nöjd med henne!
Ska ju tävla om 2 veckor så är lite nervös inför de. Men går de såhär bra har jag verkligen inget att oroa mej för :)

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och säga att jag lever! ;)

Sov så gott mina läsare! Godnatt.






TimmyPersson <3

Mina planer.

2011-09-17 / 11:15:51
Godmorgon !
Sitter just nu i min morgonrock och dricker varmchocklad.
Mamma och Nikki kom in och väckte mej nyss och sa att dom skulle plocka svamp och när dom gick kunde jag inte somna om... Så fick gå upp.

Gårdagen blev inte som tänk. Jag låg i soffan och lyckte synd om mej själv för att jag hade så tråkigt, sen hittade jag en film som jag kollade på till halv 12. Vid 12 kom mamma hem och sen somnade jag :P


Idag vet jag inte vad som händer, planerna var att jag och Timmy ska gå på stan och sedan ha en myskväll. Men som ni vet är ju jag inte så bra på att hålla mej till mina planer ! ;P
Men myskväll blir de iaf, får se om vädret kanske tillåter en runda på stan. Är så sjukt shoppingsugen och har ju en massa presentkort som bara ligger och väntar på att få bli änvända ! :P







TimmyPersson <3

I min ensamhet skriver jag.

2011-09-16 / 20:49:24
Kollar på Idol och dricker läsk. Har precis käkat lite, nu sitter jag i min ensamhet och fryser. Funderar på att poppa lite popcorn och tröstäta lite ;)

Som jag skrev i mitt förra inlägg funderade jag på att göra massa saker. Men gissa vad !? Jag somnade ganska snabbt på soffan ^^ Oppsi.. Och ja nu är kl snart 9 och jag har inte gjort ett dugg. Vaknade vid sex, kollade på tv och sen gick jag ut en runda me hunden och nu sitter jag här.
Haha aja men de är ju okej eftersom jag är ledig. Funderar på att vara lite lam och lägga mej tidigt och bara sova ut! Känns inte som om jag har kunnat göra de på evigheter. Bara bädda ner mej i sängen och lyssna på min bok och sedan somna som en liten bebis..

Vilket leder mej till en annan sak. En ganska täntig sak enligt de flesta! Men jag lyssnra ju på Twillight serien igen och är på sista boken nu.. Men nu har jag kommit till den punkten där jag vill lyssna mer hela tiden eftersom det är så bra. Men sen vill jag ändå inte lyssna för jag vet att jag bara har några kapitel kvar och jag vet att om jag lyssnar hela tiden kommer den ta slut så snabbt. Och de vet jag inte! Ja, jag vet löjligt.. Men jag är så otroligt fängslad av dessa böckerna! Allt med dom är så himmla underbart, hennes sätt att skriva, hur man känner igen sej, ja allt. Finns nog inte ord att beskriva böckerna.. Sjukt bra är dom iaf och jag rekomenderar alla att läsa den. Killar som tjejer! Och nej de är ingen täntig vampyr bok som alla tycker.. Ge den en chans, så tror jag att majoriteten skulle älska den !






TimmyPersson <3


Hemma !

2011-09-16 / 15:05:30
Hej alla glada ! Och ni andra ! ;)
Har nästan precis kommit hem, vi fick sluta 20 min tidigare från svenskan och sen var idrotten iinställd, så fick sluta 2 timmar tidigare. Skönt!
Sen kom Natta och Mattias och hämtade mej, så jag slapp att vänta på bussen med ;) As skönt ju!

Så nu sitter jag här och segar :P Tänkte lägga mej och vila lite på soffan, eller kanske ta ngt att äta ? Hmm... Funderade även på att rita lite, eller träna på min låt.. Jaja tänka är ju lätt.. Kommer antagligen somna här på soffan ! :P
Men har lovat mamma att va hundvakt idag och eftersom min kära pojkvänn ska va med Max så komer jag ju va själv hela kvällen, så då har jag ju massa tid då ;)


Bjuder på en sommrigbild från när vi skulle fira Matilda.

 

 

 

 

 

 

TimmyPersson <3

Tjockis Michelle i one piece.

2011-09-14 / 18:47:42

Hej bloggen !

Sitter just nu i Fjahs rum i hennes one piece och har precis käkat pizza. Inte heeelt fel !! ;)
Tänkte passa på att tillägga att det är grymt skönt med one piece ! Står absolut högst upp på listan att inskaffa när vi åker utomlands. Pallar inte lägga typ 1000 kr på de ( som vissa andra, felicia !! ) när man kan köpa äkta fejk utomlands billigt ;)

Dagen har annars varit seg, seg och åter seg ! Hade typ 1000 lektioner varav 0 va roliga.. Suck. Okej kuhi va lite rolig eftersom vi läste om mode och dans, men allt annat var segt. Onsdagar segar sej verkligen fram, fredagar också ! Okej nu ska jag sluta klaga !
Efter skolan gick jag till Fijah och lugnade min hunger, som för övrigt höll på att döda mej!!! Sen tog vi bussen hem till mej, gick ut me Nikki och åkte sedan tbx hit.
Ska bli skönt att kunna sova lite längre än vanligt, eftersom jag måste ta bussen 30 min innan jag börjar när jag sover hemma och imorn behöver jag gå ca 2 min innan jag börjar, eftersom fijah så gott som bor på skolan ! Nämre hem till henne än till matsalen från mediateket!!


Avslutar detta inlägget med en bild på min fina one piece! Tänkte egentligen passa på att ta en bild nu när Fijah har en cam, men nu funkade inte den, så ni får nöja er med en bild från google.
Vi hörs ! Puss.










TimmyPersson <3

 

Olyckan.

2011-09-11 / 13:27:03
Som jag har nämt tidigare så var jag med om en ridolycka för en vecka sedan. Vilket innebar att jag fått gå på kryckor hela veckan.
Jag lovade att berätta vad som hänt, så nu när jag har lite tid över tänkte jag göra det.

I lördes åkta jag, Natta och Mattias ut till ett stall en bit härifrån där vi skulle få låna 3 hästar och rida ut en runda. Jag och Natta har varit där innan och ridit ( sist jag var där blev jag avbockad ut i skogen!! ). Vi kom dit, hämtade hästarna och började göra iordning dom. Jag fick en liten ponny som jag inte sett innan, en liten vit tjockis. Föll genarst för honom. Natta skulle rida "sin" Alice och Mattias fick en travare, som jag nu glömt namnet på.
När vi väl var klara skulle vi rida lite i paddocken så Mattias fick känna på lite hur de var att rida ( han har ridit förr så de skulle inte vara några större problem ).
Jag hann inte mer än att sitta upp på min häst och skritta 3 steg innan han började att bocka.. Jag blev då osäker och sa till Natta. Så vi bytade häst så hon kude rida till han lite så att vi sen kunde byta tbx när vi skulle rida ut.
Var som sagt redan lite nervös då eftersom jag inte ridit på länge och jag sist flög av när jag var där, men jag hoppade upp på lille Alice och hinner inte mer än tio steg max innan hon också börjar att bocka. Men Alice e mindre så de va lättare på henne, så de va inte lika farligt. Jag fortsatte, lite spännd med skrittade vidare.

Efter en stund började Natta att trava med sin häst och sedan galoppera och vipps i en sväng ville han inte gå in där, men Natta ville de så Natta "hoppade" dit medans hästen svängde. Allt gick ganska långsamt så Natta landade på fötterna. Då var jag glad att de inte var jag som ramlade av! Vilket jag sedan fick äta upp ...

Sen var det en tjej som skulle provrida en häst, så vi fick flytta oss till en hade jämte paddocken. Jag började bli nervös eftersom vi snart skulle rida ut och jag inte kände mej säker på nån av hästarna.. Natta sa då åt mej att jag skulle trava Alice lite, att hon inte var dum då. Natta har haft Alice nästan hela sommare och ridit till henne så jag lite på henne.

Jag hann kanske att trava 4 steg innan hon förvandlades till en rodeohäst. Alice bockade och skruvade på sej sammtidigt. Dum som jag är envisades jag om att inte ramla av! Jag kämpade för att sitta kvar. Men efter en stund ( några sekunder antagligen, men för mej kändes de som minuter! ) insåg jag att jag inte hade någon chans att sitta kvar, vilket innebar att jag skulle flyga av och att jag skulle skada mej. Paniken övertog då och jag försökete kasta mej av. Men eftersom Alice var i luften hela tiden hamnade jag på något sätt bakom henne. Och när jag äntligen var av henne fortsatte hon att bocka, vilket då innebar att jag fick en spark i magen och varsin på benen.

Livrädd kravlade jag mej ifrån henne när jag väl kommit på marken. Eftersom jag blev sparkad flög jag en bit ifrån henne. Först blev jag arg för att jag flög av, för att jag trodde att jag skulle klara det, sen för att hon var så j*vla liten och för att hon fick av mej ! Sen när jag kände smärtan i mina ben, blev jag rädd och ledsen. Jag grät såklart, skakade av rädsla för att ngt allvarligt hade hänt..

Natta kollade mina ben och konstaterade att jag bara hade skrubbsår på benen och på magen syntes ingenting. Hon som äger stallet var där med och såg alltihop, hon sa att hon aldrig sett Alice göra något sånt. Men vad hjälpte de? Nu hände de ju.
Hon och hennes man tyckte att vi skulle åka upp till sjukhuset och få de kollat. Men jag tyckte inte de var nödvändigt.


När jag samlat mej och fått hjälp att resa mej upp var jag tvungen att hoppa upp igen, inte på Alice men på en häst, eftersom man måste de så man inte blir rädd. Så jag satt upp på Mattias häst, skrittade några varv. Det kändes inte läskigt. Visst var jag omtumlad och skakig i hela kroppen men jag var inte rädd för att rida just då.
Jag hoppade av en stund senare.

Mina ben kändes svaga och värkte. Jag kunde inte stödja på de högra benet och de sved som om jag skulle haft ett jätte stort sår.
Natta och Mattias fixade hästarna och sedan åkte vi hem.
Jag kunde inte gå alls på hela kvällen heller inte dagen efter.

På måndagen började jag bli blå och sen har det bara blivit svullnare och blaåre för varje dag, tills igår.
Då la sej svullnaden och jag kan nu stödja och nästan gå helt på benet. Men har som sagt gått på kryckor hela veckan. Men nu är de nästan bra. Har tagit några bilder idag så ni ser hur de ser ut. Och idag är de nästan bara gult. Inte alls svullet och ser inte alls hemskt ut längre :)



Eftersom benen är så gula var det svårt att få med de på bild, men ni ser ungefär.

 

Detta ser väst ut just nu i verkligheten, tänk er när de var svullet som min andflata och blå, lila rödaktigt. Då såg de hemskt ut!

 

De högra, som har gjort mest ont, ni ser där de e lite ljusare i kanten typ? Där var ett stort sår, som jag nu skrapat bort sårskorpan på.. Opps :P Men även detta var svullet och samma färg som de andra..

 

 

Men som sagt, nu är allt nästan bra. Jag kan gå utan kryckor, även om de gör ont och jag e stel. Men tror att allt kommer bli bra om bara några dagar :)

 

 

 

TimmyPersson <3

 

Gott!

2011-09-08 / 20:56:09
Hej !
Sitter just nu och kollar på true talent. Låg och halvsov vid 8, sen kom mamma in med toblerone och hallonsoda, så nu är jag pigg igen ! ;)
Men tror inte att jag kommer ha några problem att somna igen om en stund. Börjar 8 imorn, vilket betyder att jag får ta bussen halv 8.. Hade egentligen hoppats på att jag kunde få sova hos Timmy ínatt, men han skulle leka med Max. Så jag får bara bita ihop och gå upp imorn ;)

Idag var en helt ok dag i skolan. Hade först musikteori, piano, rytmik och sen avslutades skoldagen med improvisation. Improvisationen var väldigt speciell, har aldrig haft de innan och jag är väldigt blyg när de gäller att improvisera.. Men jag är väldigt nöjd med dagens lektion, jag vågade öppna mej mer än vad jag trodde! :)


Aah... Nej har faktiskt inget mer att säga.. Ska kolla klart på true talent och sen ska jag som sagt bädda ner mej i min gosiga säng. Men vi hörs ! Puss.










TimmyPersson <3

Ca 55 min kvar.

2011-09-07 / 08:04:55
Godmorgon allesammans !
Sitter och tvingar i mej lite frkust.. Idag var de verkligen super äckligt med frukust. Ibland har jag sånna dagar då jag verkligen hatar frukust, för att de e så j*vla äckligt.. Idag var verkligen en sån dag ! Men snart är den äntligen skut och då ska jag göra mej i ordning för att sedan bege mej till skolan. Jippie ..
Bussen går omm ca 55 min och här sitter jag ftf i morgonrock och bloggar .. Ojdå kanske lite brottom ?

Aja får väl bege mej mot badrummet nu då.. Vi hörs ! Puss.





TimmyPersson <3

En kakidé

2011-09-06 / 20:23:49
Sitter och kollar på Idol me familjen. Mamma hade köpt hem dom nya maraboukakorna super goda ! ;)

Men mamma köpte dessa med nötsmak. Hade velat ha dom vanliga. Eller med apelsinkrokant, fatta gott de hade varit ! Ska lätt uppfinna det! ;)

Aah nej har igentligen inte så mkt på hjärtat, tänkte bara säga att jag lever och dela med mej av min smarta kakidé ;)









TimmyPersson <3

update innan läggdags.

2011-09-05 / 22:51:54
Godkväll.
Sitter just nu vid Timmys laptop mens han sitter och kollar roliga trädar på den "stora" datan. Kl börjar bli mkt, så kommer antagligen bli nanad på soffan av Timmy snart. Han går ju inte och lägger sej när jag gör de, så han nanar mej på soffan i hans knä och när jag somnat går han till datan. Sen när han börjar bli trött väcker han mej och då lägger vi oss i sängen. Lite gulligt va ;)

För er som bryr er så är mina ben inte så mkt bättre. Dom har svullnat upp en del och börjar bli blåa.. Men jag trodde de skulle se mycket värre ut så jag e ganska glad ;)

Nej känner att jag inte har ngt intressant alls att skriva så tänker sluta nu.. Måste ju trotts allt sova ;) Vi hörs ! Puss.






TimmyPersson <3



update!

2011-09-04 / 11:17:27
Hej bloggen.
Här va de ju inte går man uppdaterade...
Börjar bli dålig på de .. Kommer kanske inte bli ngt riktig bloggerska ändå.. Eller vad tror ni ? ;)

Sitter iaf just nu vid datan ( uppenbarligen! ) och lyssnar på musik och driker drickyogurt. Intressant va ????
Ute skiner solen och här inne sitter jag och fryser.. Ska snart bada i liniment, då mina ben är helt svullna efter en liten olycka igår.. (Berättar med om de en annan dag..) Sen ska jag bädda ner mej i soffan och tycka synd om mej själv och vänta på att min prns ska komma och rädda mej på sin vita häst! Okej kanske inte riktigt så.. Men tänker iaf vänta på att min prins ska komma och ta hand om mej !

Igår hade Natta, Mattias, jag, Nikki och Nicco mys/tacokväll. Mycket trevligt fast jag var handikappad. Hade faktist jätte mysigt. Va skönt att slippa va själv eftersom mammas kompisar hade rövat bort henne hela dagen.

Nej nu ska jag smörja in mina stackars ben, mamma sa att de va jätte vart ute, funderar på att kanske lägga sej ute en stund med mp3n ist för soffan ? Vi får se. Vi hörs snart igen! Ska försöka att inte vänta en månad igen innan jag uppdaterar!


Puss.






TimmyPersson <3