-.-

2012-01-17 / 21:10:51
Åt h*lvete me telenor och iphones.. -.- trött jag blir!! Har suttit i tele i 40 min för att bli vidarkopplad 3 ggr och sedan få veta att dom ska undersöka problemet och att dom hör av sej om 2 dagar.. Gud vilken hjälp man får... 40 min senare och fått prata me ngn i ca 20 min, inte alls lång kötid.. Fick ju klicka på 1500 olika saker för att ens komma till kundservice!
Ååh va trött man blir!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sura.. Sen ska jag lägga mej. Tagga konsert kl 17.00 imorn. I Bergman, kom dit vettja! ;)
TimmyPersson <3

Ett citat.

2012-01-12 / 20:53:05
Ja, jag lever! Har fullt upp att vara vuxen och bo själv med Timmy i en lägenhet så hinner inte blogga. Är dessutom helt slut efter skolan. Men slänger in en kommerntar som jag fick av mitt charmtroll (så kanske ni förstår hur vi har de!)


Timmy: Miley cyrus är slampigt snygg.
Jag: Nej usch.. *blänger på han*
Timmy: *kollar på mej och ler elakt*
Jag: *kastar disktrasan jag håller på honom (dessvärre hamnade den på hans gitarr)
Timmy: Jag borde döda dej för det där..... Men de gör jag inte för du är min flickvänn..
Jag: Tycker om dej också!! <3


TimmyPersson <3


bloggtävling

2012-01-10 / 09:08:49
Jag är med och tävlar om en lyxig goodie-bag värde 9000 kr. Där det finna bl.a skor, en iphone och ett presentkort! As nice huh!? :)
Kolla ni med! http://hotgossips.se

Sjuk.

2012-01-07 / 19:58:32
Skulle egentligen bloggat innan idag, men nätet har krånglat hela dagen.. Så nu äntligen funkar de igen.. Som rubriken säger är jag hemma och är sjuk. Har så gott som tappat rösten och är täppt i hela huvudet.. Inte kul!
Hade lovat Sara att jag skulla ha Zirona idag, men eftersom jag mådde skit i morse körde Angelica mej upp till stallet och hjälpte mej att fixa allt. Sen åkte vi hem, så Zirona fick stå idag.

Och eftersom jag tvunget skulle blogga just nu brände jag min mat.. Fan va jag hatar mitt liv ibland.. Usch tycker verkligen synd om mej själv just nu..
Nu tänker jag sätta mej framför tvn (där hela dagen redan spenderats), äta min brända mat och kolla på Gladiatorerna som börjar idag!

Vi hörs!

TimmyPersson <3

2012!

2012-01-02 / 17:09:43
Hann inte blogg mer innan jag skulle till Frida, blev sen som vanligt! Hehe..
Men några bilder hann de bli iaf, så tänkte bjuda er på dom! Frida var fotografen under kvällen men hennes kamera blev snodd... Så jävla tråkigt.. Spec eftersom de va hennes fest och hon kände alla där.. Tråkigt som sagt..

Men kvällen var annars mkt lyckad. Min dessert var underbart god om jag får säga de själv ;) Det var dans, ölspelet, prat och såklart kyssar vid 12 slaget! En trevlig och lyckad kväll! :)

Här kommer bliderna!Kör en före och efterbild innan jag sminkade mej. Lite skillnad ;)
Älskade mina nya ögonfransar!! Men lite för långa kanske :P Så klippte dom en bra bit!Blev lite bättre när jag klippte dom :) Men va så jäkla stressad så blev lite ojämt men men.. Jag tycker jag va fin iaf :)Bild ärligt snodd från Jessika
TimmyPersson <3