5 timmar senare.

2011-07-31 / 17:59:42
Känns inte som om jag gjort annat än väntat idag.. Först på natta och timmy nu på mamma. Efter många om och men ringde natta och jag och mamma åkte till ön. Vi badade och nu sitter jag i bilen och väntar på att mamma ska komma. Hon e och handlar mat till ikv. Och hon ville inte att hunden skulle va själv i bilen, så jag fick fint stanna kvar här.. Timmy har dessutom inte hört av sej heller. Han sa att han skulle höra av sej men sen e ju de också 5 timmar sen.. Suck.. TimmyPersson <3

Väntar, väntar och väntar..

2011-07-31 / 14:51:37
Sitter och kollar på top model i väntan på att Timmy ska ringa och höra av sej och att Natta ska ringa och berätta hur de ska bli idag..
Timmy skulle ju ringt igår men vi hann inte för jag och mamma var och shoppade skor och sen skulle vi båda iväg. Så vi skulle ta det idag. :)
Sen skulle jag med Natta och Mattias till ön idag och hon sa att hon skulle höra av sej, så nu väntar jag på dom båda ..


Och som jag sa så köpte jag 2 nya skor igår :D Jag behövde ett par sandaler och ett par nya tygskor och det hittade jag !

Dessa, men dom e mycket snyggare irl!!

 

 

Och dessa fast i rosa såklart :D Super sköna var dom!

 

 

 

 

 

TimmyPersson <3

 

 

just nu...

2011-07-30 / 13:29:38
Sitter jag i solen ute i trädgården och solar. Skulle egentligen duscha, men när jag såg att de va ca 25 grader ute bestämmde jag mej för att lägga mej här en stund innan jag hoppar in i duschen.

Ska flytta över en ny bok till mp3n och njuta en stund nu. Vi hörs ! Puss.



Bjuder på en härlig bild ärligt snodd från google.

 

 





TimmyPersson <3

En fika senare!

2011-07-29 / 15:46:53
Hemma efter en fika i parken med tjejerna och Peter. Tjejerna inspekterae Peter men alla godkände han. Och fast han e en hårdrockare och har långt hår med tjurring var han faktiskt söt. Helt klart godkänd, bra jobbat Matilda ! ;)
N blir de att mysa i soffan med mej själv och titta på gossip girl. ;)

Puss.






TimmyPersson <3

Ledig !

2011-07-29 / 11:13:08
Hejsan!
Idag blev det inte mycket till sovmorgon. Vaknade vi 9 av att magen skrek av hunger, försökte somna om men de va hopplöst. Käkade lite frukust sen fastnade jag visst här.
Skka snart fixa mej och ta bussen in till stan för att låna en ny bok och sedan träffa Matilda och hennes omtalande stockholms pojkvänn! Mycket spännande!

Var även och kollade på Hoffmaestro i ons. As grymma! Träffade dessutom typ halva klassen där. ycket trevligt! Saknar faktiskt dom. Men vi får ses snart igen :)

Har även pratat med Timmy och han stortrivs nere i Magaluf och han lever ;) Skulle prata med han idag eller imorn. Vi kom överrens om att vi kunde prata i tele 2 ggr till då blir de inte så dyrt :) Så nu i helgen och en gång till. Och idag är det bara 9 dagar kvar !! Längtar !!! :D








TimmyPersson <3

Sista dagen.

2011-07-27 / 13:52:13
Ja som rubriken säger är de sista dagen på jobbet. Äntligen! Så jävla skönt de ska bli med lite ledighet! Att slippa gå upp kl 6 varenda jävla dag! Sitter just nu och rullar tummarna på klotet. Om 1 timme får vi sluta! Då ska jag in till stan och byta min piercing och sen ikv ska jag fan fira att jag e ledig! Då blir de hoffmaistro på stranden med flickorna :) Vi hörs! Puss TimmyPersson <3

26 minuter.

2011-07-26 / 18:38:23
26 underbara minuter fick jag med min ängel precis. Han hade sagt att han skulle ringa vid fem, så kvart i fem satt jag som på nålar. Kvart över fem ringde han. Han hade ringt från en automat där han betalat för 24 minuter. Men efter 8 bröts det.. Så han ringde upp på sin mobil och så fick jag 18 underbara till.
Igår pratade vi en stund men då fixade jag de inte alls. Jag bara grät och grät, helt sjkt va de. Saknar han så jävla mycket !
Men idag så var jag bara glad för att få höra hans röst. Va underbart ! Igår känndes 13 dagar som ett rent helvete, men idag känns 12 dagar svårt, men inte omöjligt att klara av.
Så nu är jag glad. Ska försöka spara på denna känslan tills helgen, då jag får höra hans röst igen.
Underbart att få höra den finaste rösten i världen! Guld värt!








TimmyPersson <3

...

2011-07-25 / 19:02:53



Jag saknar dej.










TimmyPersson <3

En riktig jägare !

2011-07-24 / 13:04:25
Jaha då sitter man i bilen i Fegen påväg hem. Vi är helt slut men ska ändå till Flamma dirket när vi kommer hem. Vad gör man inte för hästarna !?
Idag blev man väckt av Nicco kl 8. Då var de frukust som gällde. Sen gick Natta, jag, Mattias och hans kompis Johan ut och sköt hagelgevär. Jag och Natta total vägrade först att skjuta när vi hörde hur de lät. Men efter lite tjat lyckades Mattias övertala Natta. Hon sköt, skrek och satt och skakade efteråt. Sen skrattade hon. (ssss haha lustigt..)
Sen va ju bara jag tvungen till att skjuta om storasyrran gjort de.
Jag tog tag i geväret och höll på att dö av nervosotet. De va ju inget litet gevär !!
Jag tog mej i kragen och skulle visa att jag minsann va bättre än Natta. Och jag sköt. Jävlar vilken power ! Lite skillnad mot luftgevär! Men jag gjorde de. Men dessvärre missade jag lerankan. Så jag kav mej fan på att jag skulle träffa den. Så jag provade den igen och då träffade jag den ! :D
Så jävla stolt eller !
Sen kom vi hem och sköt lite luftgevär. Som sagt liiiiite skillnad ;)
Men jag va as grym idag med ! :D








TimmyPersson <3

God natt!

2011-07-24 / 00:01:07
Ligger just nu i min säng i stugan. Ät helt slut !
Idag kl 2 bestämmde vi oss för att åka även om vädret inte såg så bra ut. Vi packade ihop oss snabbt och satte oss i bilen. När vi kör länge länge stnnar vi för att käka glass och jag frågar mamma hur långt de e kvar, ca 20 min säger hon då. När vi sedan kört en stund till frågar Natta Mattias igen vart vi ska svänga in och då inser vi att vi kört för långt. Så de va bara att vända ...
Men äntligen kl halv 6 va vi framme ! Då grillade vi kött och åt potatis. Super gott ! Sen gick jag och Mattias och sköt luftgevär. As grym var jag !! :D Blev faktiskt bättre och bättre och tillslut kunde jag to.m stå upp och skjuta prick ! Mycket nöjd!
Sen gick vi en runda men Mattias och hans päron fiskade. Vi hittade en massor av grodor som vi döpte och fottade :)

Sen gick vi tbx och efter jag och Natta skjutit lite kom Mattias och dom tbx. Och nu har vi äntligen gått och lagt oss. Så det har varit en lång dag fast vi åkte bil halva dagen :P

Nej nu ska jag sova. Kommer antagligen inte få sova lika länge som idag! Hehe.
Hörs imorn ! Puss och godnatt.




TimmyPersson <3



15 dagar.

2011-07-23 / 12:39:49
Hej hopp.
Idag fick jag min första sovmorgon på tre veckor! Känndes bra! Går ju upp kvart i 6 varje morgon annars. Så jag förtjänade sovmorgon! Natta frågade först om jag ville följa med till stallet kl 7. Men jag tackade nej så jag kunde sova.
Idag ska vi till Mattias stuga. Om nu inte Gud hatar oss och bestämmer att de ska regna hela dagen .. Så blir jag ledsen !
Men om nu vädret håller sej ( hoppas hoppas hoppas ) åker vi så fort Natta kommer hem till stugan. Kommer bli as nice tror jag ! Det blir jag, mamma, Natta, Mattias och hans päron och såklart våra hundar. Då kommer vi antagligen fiska och spela familjespel och bara vara en riktig svensson familj. Precis de jag älskar ! :D
Men hade ju klart velat ha med Timmy, men men. Idag är det föresten 15 dagar kvar, sen kommer han hem ! Hoppas att det kommer gå fort.
Men har komit på hur jag ska klara mej nu utan han.
Nu denna helgen kommer j gå fort om vi nu åker till stugan, sen på sön åker vi till flamma. På mån-ons jobbar jag så de går också hyfsat fort. Och sen på torsdag kommer MATILDA hem !!! :D:D Och lyckligt vis stnnar hon tills Timmy kommer hem ! Perfekt !!! :D

Nej nu ska jag kolla på Top model ! Vi hörs ! Puss.






TimmyPersson <3

Glaaad !!

2011-07-20 / 20:58:57
Hej igen alla glada!
Vet att de var länge sen jag bloggade men som sagt jobbar jag.
Men idag tänkte jag blogga, vet ni varför !?
Jo för idag är jag på awesome humör ! De finns så mkt som jag borde vara ledsen och sur över men jag är faktiskt jävligt glad !

Jobbet idag va as lamt och allt känns tungt och jobbigt utan Timmy. Men när jag kom hem bytte jag om och tig bussen til stan där jag träffade Frida. Vi shoppade presenter till Fidde och Becka som fller 20 och 18. Riktiga klipp blev det ! Super bra blev det ! :)
Sen när vi shoppat klart presenter gick vi in på hm och kollade kläder. Och Frida hittade då en skit snygg/sexig klänning. Hittade ingen bra bild på den. Men den är svart, lågt skren i ryggen och spets över hela den och lite veckad på framsidan. Super snygg! :D Inte så mkt mej, men de va därför jag fastnade för den. Eftersom alla mina klänningar ser likadana ut ;)
Och en annan sak att vara glad över är att vi får sluta halv 4 imorn och det betyder att jag hinner till after beachen och se duochjag och träffa tjejerna i klassen :)
Och sen ska jag, mamma, Natta, Mattias och han föräldrar till deras stuga i helgen. Vilket kommer bli awesome tror jag ! :) Synd att jag dock missar Becka och Fiddes födelsedagsfirande :(

Känns faktiskt bra att vara glad. Känns inte som om jag inte varit glad på 2 veckor typ. När tiden började dra ihoop sej tills Timmy skulle åka har jag bara varit så nere. Och de blev ju inte bättre när han åkte. Men nu känner jag mej väldigt glad ! Hoppas att de håller i sej också ! :)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen sova. Vi hörs ! Puss.









TimmyPersson <3

Dålig uppdatering

2011-07-09 / 12:58:27
Asså jag är verkligen grym på att blogga ! NOT !
Hade ju tönkt blogga varje dag nu när jag jobbar. Men oj dce har visst gått nen vecka utan att jag bloggat en enda gång. BRA jobbat Michelle !
Nej men nu är det faktiskt så att jag jobbar frpn 7-16. Vilket betyder att jag går upp strax innan 6 varje morgon. Så när jag kommer hem sover jag faktiskt ! Ja det är sant, nör jag kommer hem hälsar jag på Timmy, pratar lite med han sen sover jag oftast till sju på kvällen. Sen äter vi och sen är kl så mycket att det är dags att gå och lägga sej eftersom man ska upp tidigt dagen där efter. Så jag har faktiskt inte ens haft på min data under denna tiden.

Men nu är det helg och jag får försöka blogga lite :)

Så vad har då hänt i mitt liv?
Jo jag har jobbat, jobbat och jobbat. Mamma har skaffat bil och åkt till Flamma och Falsterbo (sen 50 års present). Och Natta och Mattias har blivit med valp. En lite super söt pytteliten björnhund :)

Och just nu ligger Timmy och solar mens jag bloggar och vi passar Nico (valpen) och snart kommer Natta och Mattias och hämtar mej, så åker jag hem och hämtar Nikki och åker tbx till min älskling :)



Nu kommer dom så måste lsuta. Vi hörs! Puss.









TimmyPersson <3






Timmy kommer hem !

2011-07-03 / 10:53:53
Idag är det söndagen den 3e juli och vet ni kära läsare vad det betyder !?
Jo det betyder att Timmy kommer hem !! :D:D
Jag trodde att han skulle komma hem vd 7 tden men idag när jag vaknade så hade jag fått ett sms av Timmy där han skrev att dom åkte redan vid 8 så han e hemma vid 3 !! Jippie !! :D

Så nu ska jag och mamma åka och handla, hon lämnar ju mej nu så jag behöver överlevnadsmat ! Och mat till jobbet ;) Sen åker vi kanske på agility, vet inte än, men jag hoppas de. Var så länge sen sist ! Men om inte åker jag till Timmy !!! :D Men kommer åka till han sen efter agilityn om vi nu ska på de, så blir nog inte så mkt mer bloggande idag.


Nu ska jag klä på mej. Vi hörs ! Puss.








TimmyPersson <3

Ön med Nikki och Hugo

2011-07-02 / 17:08:57
Hej igen bloggen !
Nu har Mamma, jag, Nikki och Hugo varit och badat på ön. Super söta är dom tsm !
Sandra jobbar sent ikv så Hugo fick stanna ett tag till. Nu går dom och gullar sej  huset, mens mamma syr och jag bloggar ;)
Bjuder på lite bilder från idag :)

Puss.

 

 

 

 

Sen blev det fika :)

 

 

 

 

 

 

 

TimmyPersson <3

 

2 juli 2011

2011-07-02 / 11:48:33
God morgon bloggen !
Har precis käkat frukust och ska snart göra mej i ordning tänkte jag.
Idag är det lördag och vad händer idag ? Jag och mamma ska klippa klorna på Nikki och sen..... Ja nej ingenting ..... Suck det är lördag och ingenting händer idag. Känner på mej att denna dagen kommer bli ungerfär lika rolig som gårdagen. Igår gjorde jag ... Jag ducshade och pratade i tele. Ja de va typ de ... PÅ EN FREDAG !!! Jösses mitt liv går typ nder här när verken Timmy eller Matilda är här... Suck.
Men imorn ÄNTLIGEN kommer Timmy hem. Ska limma fast han i sitt hus så kan han inte gå ngnstans och inte åka till Magaluf *nöjd*

Har egentligen inte så mkt att skriva. På måndag börjar jag jobba. Har sett fram emot detta nu ett tag. Men igår läste jag igenom alla papper och insåg att jag ska jobba 7-16 mån-fre. Jag trodde iaf att vi skulle jobba 8-16. Men nej ..
Så det betyder att jag typ kommer få gå upp kl 6 varje dag.. Usch. Kommer ju inte orka eller hinna va med Timmy innan han åker :(
Usch. Och nu försvann de fina vädret. Jag började få lite färg som jag tänkte visa upp för Timmy när han kommer hem, men nej nje nu ska de ju bli regn.. Usch nää idag är en sån dag jag bara vill ligga nerbäddad i min säng och tycka synd om mej själv..
Vill ha min pojkvänn här :( KOM HEM !!!













TimmyPersson <3