Tävling !

2011-08-27 / 06:15:36
Idag är man uppe med tuppen !
Idag ringde kl på 05.40.. Usch .. Just nu sitter jag och käkar men mkt gooood frukst !
Det har precis börjat ljusna ute och om ca 50 min lämnar jag, nikki och mamma huset för att åka till br ( brukshundsklubben ) och tävla. Hade ju egentligen bara tänkt att tävla agility för att jag inte trodde att jag hann att tävls hopp med. Men mamma pratade med dommaren så hon fixade så jag startar 3a i hopp och 58 i agility. Så jag hinner med båda innan bröllopet ! Awesome !

Min röst bär bra med. Skönt !!!! Men hostar lite, men med lite tur ska de nog gå över de med :)

Nu ska jag äta upp min frkust, håll tummarna för mej idag! Puss.




Dog agility

Avslutar med en passande bild från google.





TimmyPersson <3




En bra dag.

2011-08-25 / 08:05:41
God morgon !
Sitter och avnjuter en frukust just nu. Drack o´boy till frukust idag ! Gott !! Har ju typ levt på te nu i 2 veckor har inte kunnat dricka o´boy då, men idag kändes min hals hyfsad så då jävlar ! Fett gott va det!
Igår missade jag min sovmorgon.. Inte kul! Va på skolan 09.30 för att sedan upptäcka att vi började 10.30. Så promenerade hem till mitt tredje hem.
Men idag börjar vi 10.30 och jag tänker inte sätta min fot på skolan 1 sekund tidigare än nödvändigtvis ! ;) Var även väldigt noga med att kl skulle ringa halv 8 och inte halv 7 ..

Idag har vi ensambel i skolan och sen ska vi leka med 1orna. Efter de får jag typ dansa en dans, för saras ensambel skulle träna mer men inte vår. Och halv 4 sticker vi hem till Maria och så åker vi ut i kyrkan och tränar. Sara hoppade in som pianist. Sönt ! Slippwer jag kanske vara super nervös. Kommer atagligen va de ändå, men men ;P

Efter det blir de ut til br och träna med Nikki. Ska ju tävla på lördag med, så ligger i hårdträning ;) Inte riktigt men behöver verkligen träna !! Så idag känner jag på mej att de kommer bli en bra dag :)

Nu ska jag fixa mej! Vi hörs ! :) Puss.








TimmyPersson <3

Kräftskiva

2011-08-20 / 14:37:48
Hej bloggen.
Va ett tag sen nu!
Men har ju som sagt varit sjuk och sen började skolan så har inte haft tid..
Men nu är de lördag, vilket betyder helg. :)
Idag är det kräftskiva hos fam Presson som gäller. Mycket trevligt !
Har aldrig varit på en kräftskiva så de kan bli intressant ;)





Mår sådär idag. Har jätte ont i halsen och har börjat hosta med. Men men.. Orkar inte blogga mer nu, men ni vet iaf att jag lever!

Puss





TimmyPersson <3

Skolan...

2011-08-18 / 07:42:17
God morgon !
Idag är man uppe med tuppen! Eller ja nästan iaf ;)
Ska tala om för er att de va inte lätt att ta sej upp idag när kl rinde på 07.20. Men de va iaf skönt att få lite sovmorgon första dagen :)
Sitter just nu och halvsover i min morgonrock med te och flingor som väntar på mej. Får se om jag kan få igång min röst tidigt idag. Andra dagar har jag ju varit tyst hela morgonen och börjat prata vid ett. Så får se ...
Dessutom är mina ögon helt cpskadade. Vet inte om jag sa de igår ? Men dom rinner typ hela tiden och är helt blodsprängda, så de ser ut som om jag gråtit en vecka eller som om jag vore hög... Men tanke på min röst antar jag att folk kommer tro jag e gammal knarkare. Jippie !



Nej nu ska jag försöka tvinga i mej min frukust. Hörs kanske senare idag, om jag överlevt ;)








TimmyPersson <3

Mot sängen

2011-08-17 / 22:24:39
Godkväll.
Sitter nu i min morgonrock och har precis käkat fruktcocktail och glass :)
Har även varit så duktig att jag duschat och rakat benen. Så nu känner jag mej lite mer som en människa ;) Skulle egentligen fixat näglarna med, men hinner inte de. Måste ju i säng i tid nu när jag ska upp i tid imorn .. Upptäckte även att jag pajat halva min nagel. Timmy skulle göra mej till bartender, men jag tappade shaken rakt på nagelbandet och tog sönder hela de .. Men hade nagellack så såg inget mer, men nu när jag tog bort de såg jag att även naglen har gått sönder. Så vagar inte måla den naglen för de kommer göra cp ont..

Nej nu ska jag borsta tänderna och bädda ner mej och lyssna på "så länge vi båda andas". 2a gången jag lyssnar på den, men fan va bra den är ! Vill bara lyssna på den hela tiden, men ändå inte för då vet jag att den kommer ta slut fortare. Sjukt bra är den ! Lätt den bästa boken jag läst!



En passande bild snodd från google.


TimmyPersson <3

Käkar frukust.

2011-08-17 / 10:54:57
God morgon bloggen !
Idag är allt lite bättre. Kunde sov lite inatt trotts att jag höll på att dö hela tiden, vaknade vid tio och hade inte skit ont i halsen utan bara ont. Framsteg !! ;)
Gjorde i ordning lite frukust till mej. Kände att jag ville vara lite duktig och nyttig idag eftersom jag faktiskt har tid och ork idag.

Jordgubbste me mjölk, skivad melon, fil och flinor :)

 

Tyckte jag va mycket duktig som ställde mej och skar melon de första jag gjorde på morgonen ! Med tanke på att jag börjar skolan imorn kommer de antagligen ta lång tid innan jag ställer mej och skär melon till frkust. Kommer verken ha tid eller ork !
Passar på att försöka njuta så mycket av min sista lediga dag. Men de e lite svårt när man e sjuk.. Men men..

 

Ska kolla på tv nu och äta upp min melon :) Vi hörs ! Puss.

 

 

 

TimmyPersson <3

 

 

Inte alls bra :(

2011-08-16 / 20:50:18
Hej bloggen !
Läget ?
Här e de inte alls bra. Börjar bli sämre nu frammot kvällen :( Är ensam dessutom, Timmy är med max och mamma e hos Angelicia. Så det är bara jag och Nikki hemma. De går inget sevärt på tvn och mitt internet håller typ på att lägga av .. Så vet inte vad jag ska göra tills mamma kommer hem. Helst hade jag velat bädda ner mej i min säng, sätta på en bra film och somna. Men kan inget av de.
1: för att jag inte har ngt bra film
2: för att jag inte kan kolla film i mitt rum
och 3: för jag inte kan lägga mej ner då jag kväver mej själv med mitt snor (Y)
Men andas med näsan då tänker säkert ni. Jo men de e inte så lätt eftersom jag har cp ot i halsen och hostar typ hela tiden :( Och sen kan jag inte använda näspuffar, då jag har förstört hela min fucking näsa... Skulle ta näspuffar idag. Sprutade en gång i nästan och de bara forsade ner blod. Blödde hur mkt som helst i 15 min. Fick panik, kom hur mkt blod som helst och feta blodklumpar. Va jätte rädd. Och där stod jag helt ensam och trodde att jag skulle förblöda...

Usch va de e synd om mej då ....
Är dessutom chocklad sugen, men kan antagligen inte käka de då de antagligen täpper igen hela min hals. Usch fan för förkylningar!!

Nej färdig klagat... Får väl leta upp en rulle och kolla på. Vi hörs !







TimmyPersson <3





fortfarande sjuk.

2011-08-16 / 11:06:05
Hej bloggen. Blir bara ett kort inlägg idag. Skolan börjar om 2 dagar och jag e ftf sjuk. Suger.
Tror inte jag har feber, men är jätte täppt, världens huvudverk och ftf döv. Dessutom har jag tappat rösten. Skiiiit kul första dagen i skolan och jag kommer antagligen må skit och inte kunna prata.. Hurra grattis till mej !

Nej ska sluta nu, kommer bara klaga och gnälla.. Så vi hörs !





TimmyPersson <3

Sjuk ...

2011-08-14 / 19:43:57
Hej bloggen.
Länge sen jag uppdaterade nu!
Men ni kan väl gissa vad jag har gjort !? ;)
Anledningen till att jag bloggar nu är att jag och Timmy är ifrån varandra. Och varför de ?
Jo för jag är sjuk ...
Har feber, hosta, ont i halsen, tappat rösten och täppt i hela huvudet .. Har as ont i öronen så har antagligen fått öroninflammation igen. Hurra grattis till mej !
Skönt att de bara är 4 dagar kvar tills jag börjar skolan!! Så man kan njuta för fullt av ledigheten !! .....
Usch vill verkligen inte börja igen! Visst de kommer bli kul att träffa alla igen, men hur kul är de när man är sjuk?
Detta påminner mej med att vi fått vårt schema..





Har lite blandade känslor om de .. Måndagar har jag ju dans och fotto. Heeeeelt okej ! Sen är de ju musik på tis. Men typ onsdag.... Jippie, kulturhistoria och historia. Hurra. Och fredagar kommer bli ett rent helvete också.. Vi som redan hade de i 1an. Kunde väl skonas denna gången !?
Men ngt som e bra är att vi inte har ngn cp sen lunch som förra året. Men ska ju ha in min sång och piano med, så lite till. Men det är ju typ 1000 ggr bättre än förra året, vilket är bra!






Nej nu ska jag bädda ner mej och tycka synd om mej själv !
Vi hörs !

7 timmar.

2011-08-07 / 12:34:42
Omg om bara några timmar är han är !! Om några TIMMAR !!!
Från att ha väntat i veckor har detta nu blivit några dagar och nu till timmar !
Om 1½ timme kommer Kitty och Bengt och hämtar mej och då åker vi till Danmark.
Sen om bara ca 7 timmar får jag träffa han igen!!!
Om 7 timmar !!!!
Om 7 timmar får jag äntligen kyssa, krama, älska, vara nära och se på min livskärlek.
Känns som om de var evigheter sen vi träffades.
Och om bara några timmar är jag med han igen..
Jag tror inte jag kan hålla mej. Jag nästan springer på väggarna här hemma!
Varenda cell i min kropp skriker just nu efter han. Det pirrar i hela kroppen och jag vill bara springa till Danmark och hämta han.
Kommer bli så underbart att äntligen få känna hans kropp mot min igen. Få känna hans läppar, händer, andedräck och att få se in i hans vackra ögon och se på han. Världens vackraste.
Åååh det kommer bli underbart som sagt !!











TimmyPersson <3

Thalassa

2011-08-06 / 17:58:05
Hej bloggen !

Frida va här igår och sen kom Sandra och lämnade Hugo och Milo. Så jag och Frida var överlyckliga !
När kl började bli mycket gick vi en runda med de små odjuren och bäddade ner oss i sängen. Men eftersom Milo är ca 5 cm stor ville vi inte ha han i sängen. Hade ju varit lite pinsamt om jag behövt säga till Sandra att jag tyvärr mördade Milo i sömnen !!
Så han fick vara på golvet och Hugo ( som är betydigt större och tåligare! ) fick sova i sängen. Allt gick bra tills jag och Frida vaknade kl 2 av att Milo skrek och pep som jag vet inte vad. Då hade han upptäckt att Hugo var i sängen och inte han. Så där stod han, med sina valpögon och pep. Efter ca 20 min tröttnade jag och sängde ner Hugo till han. Jo visst då blev han ju tyst, men då började Hugo gnälla.
Efter många om och men kom Hugo upp i sängen igen och Milo somnade i sin säng nere på golvet.

Kl 8 ringde kl och sa att de var dags att gå upp. Vi klädde på oss och gick ut med hundarna.
Vid 10 tiden tog vi bussen in till stan och sprang ner till Tall ship races. Där letade vi upp skeppet Thalassa.
Efter mycket väntan fick vi kliva på. Skit fint var det !

Här kommer lite bilder som mamma hann att ta :)

 

 

 

 

 

 

 

 

TimmyPersson <3

 

Hur kan man inte älskar dessa !?

2011-08-04 / 20:42:44
Vem älskar inte bilder ?
Bjuder på lite fler från idag ;)

En liiiiten lite Milo och en stoor skeptisk Nikki.

 

Milo va tvungen att smaka på Nikkis märgben.

 

 

 

 

 

 

Efter mycket lek va de sovdags..

 

 

 

 

 

 

TimmyPersson <3

 

Bildbomb

2011-08-04 / 11:59:47
Hundarna har kommit !! :D
Mamma e på stranden och hon har med sej kameran, så blir fler bilder när hon kommer hem. Dessa bilderna e tagna med min mobil ;)


De svarta bakom Milo är en sko ;)

 

 

 

 

 

 

TimmyPersson <3

Barnvakt.

2011-08-04 / 09:43:56
Godmorgon bloggen !
Kl är nu 09.39 och termometern visar att det är 27 grader ute. Heeelt okej !
Ska snart börja göra mej i ordning för idag är man barnvakt ! :D Hugo och lilla Milo kommer hit idag.
Sandra och Alexander ville hitta på ngt så jag ska passa hennes små bebisar! Kommer bli super kul ! :D

Kommer antagligen upp 1000 bidler sen på bebisen.. Och Hugo såklart ! :)



Hörs sen, måste fixa mej nu ! Puss..




3 dagar kvar!!!


TimmyPersson <3



@ Fijah

2011-08-02 / 14:38:47
Hej bloggen !
Sitter just nu hemma hos Fijah. Hon e och jobbar så jag sitter bara och tar de lugnt just nu.
Va på starnden idag i typ 1½ timme. Har blåsor på magen efter värmeutslagen, har utslag över hela magen, armarna, benen, nacken och brösten. Super söt e man...

Ska snart hoppa in i en kall lång dusch! Ikv ska jag sova här. Kollade på She's the man och Linas kvällsdagbok igår. As grymma! Men hann inte kolla klart på Linas så kollar klart på den ikv ;)
Imorn ska jag förhoppningsvis träffa Matilda och Peter :) Men vi får se om Matilda får plats med mej i sitt fullspäckade schema ;)


Vi hörs ! Puss.
'

Avslutar med en as gammal blid på mej och Fijah !








 
TimmyPersson <3

Mot stranden !

2011-08-01 / 10:07:31
Jahopp då blev man utsparkad ur sängen. Mamma väckte mej för att de va så fint väder. Så sitter och käkar lite snabb frukust innan vi drar till stranden :)
Efter det blir de hem till min mongo kusin :) Mycket trevligt !

Vi hörs ! Hinner inte blogga så mkt, mamma vill iväg ;) Puss.








TimmyPersson <3