Året va 2013

2014-01-05 / 23:37:35

Februari


Den 31 jan 
började jag i rallymix med Nitro. Detta fortsatte hela feb och jag tränade även agility med honom. Vi trivdes bra ihop och det var nog då jag bestämde mej för att nästa hund kommer bli en liten :)

Från vä: Nitro, Nikki och Flark. Ett riktigt team! :)
 
Den 9 feb hade tjejerna i klassen tjejkväll.Vi åt tacos, tittade på riktiga tjejfilmer och pysslade. Riktigt mysigt!
 
 
Den 10 feb bar det av till malmö för tredje gången under två månader. Denna gången hade jag hittat min drömklänning, beställt den och skulle nu bara ner och hämta den med mamma. 
 
Denna klänningen sprang jag förbi. Jag hade sagt att jag ville ha en enkel klänning. Men jag kunde väl testa denna? Och ja jag fick på mej den och jag blev totalkär! Så mamma sa att vi skulle köpa den (hon såg kärleken i mina ögon) men just denna klänningen fanns inte i den färgen jag ville ha så vi fick beställa en liknande fast i rätt färg. Saken var bara den att de fanns ingen bild på den rosa utan bara en gul (!!!!) så jag va väldigt orolig för hur den skulle se ut,
Men jag blev INTE de minsta besviken! För egentligen har jag alltid sagt att jag ska ha en prinssesklänning som man knyter i ryggen. Men när jag började prova klänning tyckte jag de verkade mest ekonomiskt att köpa en enklare klänning. Men som sagt kärlek vid första ögonkastet är inget man bestämmer själv! ;) 
 
Jag var såååå lycklig när vi åkte hem och jag fick ha klänningen i mina händer. Den va MIN! 
 
Den 18e började jag och mamma träna Nikki med att balansera saker på näsan. Vi hade vanisingt kul! Vet dock inte om Nikki uppskattade de lika mycket ;)
 
 
 
Den 22a firade jag och Timy 3.5 år. 
Bild från bohuslän 2012
 
Den 26e spelade vi in videon till slutkonserten på skolan. Kommer ihåg att de va galet mycket att göra den månaden i skolan! Projektarbeten, slutkonsert, prov m.m
 
 
Det får avsluta Februari månad :)
 

Året va 2013

2014-01-04 / 01:11:39
Hej på er! Kul att se att det faktiskt är folk som besöker min blogg trotts att det ofta ekar tomt här! Jag tänkte faktiskt vara så överambitiös att jag ska at och göra en års-resume. Jag ska försöka vara duktig och bli klar så fort som möjligt! ;) Får se om det bli månad för månad, har det inte varit en så speciell månad slår jag nog ihop några! :) 
 
Så vi börjar såklart med Januari 2013
 

Enligt min facebook så fick jag frukust på sängen av min älskling den 1jan. 
Den 3jan tog jag tåget ner till skåna för att spendera en helg med Jenny. Första dagen gick vi i Helsingborg hela dagen och kollade efter balklänning. Hittade dock inget.
Dagen efter åkte vi till Malmö och letade vidare. Vi hittade massor affärer och massa underbara klänningar! Hela dagen spenderades i prinssesklänningar! Jag hade otroligt svårt att bestämma mej! Men hade två favoriter.
Detta var den ena.
 
Och detta var den andra. Kan avslöja för er som inte vet att de blev ingen av dessa ;)
 
Här är lite fler klänningar som jag provade.
 
Jag måste erkänna att jag blev galet sugen på denna! Den består av endast diamanter, kan även tillägga att den va galet tung!
 
 
 
 
 
Den 16jan var vi i göteborg med klassen och kollade på opera, jag måste säga att jag var sjukt skeptisk mot de, men de levde verkligen upp till mina förväntningar! Operan vi såg hette Turandot och fördelen för oss nybörjare va att den va uppdelad i tre akter som var 40 min långa och sedan ca 10 min bensträckar paus. Då va de inte lika anstängade att kolla. Jag kan ju även tillägga att jag upptäckte att jag var sågott som blind så jag fick låna min lärares kikare för att se nått! Mina vänner retade mej inte aaaalls för de! 
Liten del av alla platser.
 
Bild lånad från google. Som mest var det 40 pers samtidigt på scen. Folk blev nerhissade från taket m.m. Väldigt maffigt! 
 
Den 25jan va de girlsnight i halmstad så vi tjejer tyckte de va självklart att gå! Kvällen bjöd på en manlig strippa, drinkar, tävlingar och mycket mer! Trevligt med andra ord! ;)
 
 
 
Det får avsluta detta avsnittet, mycket mer hände säkert i januari men detta får räcka! :) 
Hörs snart igen! Puss