Inför nyår!

2011-12-31 / 15:41:25
Har fixat mina naglar, gjort dessert, fixat håret och tagit mej hem från Timmy sen kl 12 idag. Ganska bra tycker jag! :)
Kan även tillägga att jag hunnit paja mina naglar också.. Oj va kul! Får hoppas på att folket ikv är tillräckligt fulla för attinte märka de ;)
I allt mitt fixande märkte jag hur min mage förtvivlat ropade efter lite mat. Så tog en paus, slängde ner lite fil och resten av hallonen som blev över från bakningen och satte mej här :)
Ska snart börja sminka mej. Sen kl 17.00 ska tjejerna ses hos Frida, där de e lite middag och förfest :) Har ju blivit en tradition med åren ;) Så kommer nog bli trevligt!
Sen kommer de fler folk och min älskling, så vi får inviga de nya året tillsammans :D

Nej nu måste jag fortsätta sminkningen! Slänger kanske in ngn bild sen om jag hinner! Puss!





TimmyPersson <3

Chihuahua in beverly hills.

2011-12-26 / 21:36:25
NEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJ !!!!!!
Jag missade Victoria secret!! Ååh jag trodde jag skulle börja gråta när jag slog på 3an och märkte att de va ca 3 min kvar av programmet. Sen går man in på facebook och läser att alla typ har sett de... INTE okej.. Men har redan kollat när reprisen går, så jag har bokat in de i mitt schema ;)




Sååå vad var det då som fick mej att missa programernas program?
Jo, jag och mamma kollade faktiskt på Chihuahua in beverly hills.
Jag säger bara en sak. Jag bara SKA ha en chihuahua!! Så jag får antingen fjäska för mamma eller Timmy.. Jag vet inte vem som är lättast att övertala ;)
Men en super gullig och rolig film som jag absolut rekommenderar!! Bara måste se 2an nu efter denna :)




Åååhh jag ska heeelt klart klä ut min hund såhär med!!

Kanske ska börja med Nikki? :D

 

 

 

 

 

Imorgon beger jag mej av till flamma så kan inte blogga så ni vet ;) Är ju ingen motagning där så kan inte nes blogga från mobilen :P

Men ska ta med mej kameran och försöka komma ihåg att ta bilder :)

Vi hörs! Puss.

 

 

 

TimmyPersson <3


Då kör vi igen!

2011-12-25 / 11:59:26
Jaa som övertexten säger så är det dags att köra igen! Igår var det julafton och idag är det den 25e. Vilket innebär för mej och min familj att julafton är idag!:) Kl 4 ska vi samlas på Bäckagård för att fira hela familjen! :) då ska jag även sätta igång med att baka! Blir kanske någon bild på detta senare :) Sen är det julklappsleken som gäller, mat, spel och massor med godis!! En helt awesome kväll om ni frågar mej!! :) Men självklart har vi redan fått lite julklappar! :D slänger upp en bild på allt sen. Men kan ju ge er en ledtråd på en.... Jag bloggar från den just nu ;) Puss!!

Lill julafton

2011-12-23 / 23:11:45
Jaha då sitter man här hemma, i sin nya fina klänning, fin i håret och snyggt sminkad och kan inte riktigt acceptera att lill julafton tog slut redan vid 9.. Lill julafton brukar va de man längtar till mest på året. Man längtar to.m mer till lill julafton än till Julafton!! Och nu var den över på ca 4 timmar.. Det kändes jätte trist. Enda gången på året som man träffar hela släkten och nu är de över för i år.
Men vi hade iaf trevligt dom timmarna vi var där! Vi åt den vanliga maten och sen gick "barnen" upp och spelade spel. Men sen var det som sagt slut :( Men det var som sagt kul, ska inte deppa för mkt!
Fick även med mej 2 julklappar hem från mormor :) Dom ska öppnas imorn!! Det längtar jag efter iaf!
Ja, nej nu har jag inte mycket mer att säga.. Det är julafton om 1 timme och jag har inte ens julkänsla.. Den kanske kommer?

Slänger upp några bilder på mej idag iaf! Puss och godnatt på er bloggläsare!


Min nya klänning! Som jag fick många komplimanger för och som jag bara älskar!!! :D





Av 23 tagna bilder, blev ca 5 st publicerbara (lite sorgligt!! ;) ) Så ni får nöja er med 3 st.. Vill ju inte använda upp alla på en gång!! ;)






TimmyPersson <3

Klappar!!

2011-12-20 / 21:35:46
Jultomten kommer tidigt i år!!!



Tack Jenny!! :D





TimmyPersson <3

Idag

2011-12-20 / 07:33:33




En bild säger mer än 1000 ord! Hinner inte skriva 1000 ord så slänger upp bilder ;)

Nu ska jag till bussen och ha ett sista uppträdande i skolan innan jul! Önska mej och klassen lycka till!!









TimmyPersson <3

Mobilt; 5 timmars bilresa.

2011-12-15 / 16:42:21
Hos familjen persson är det kaos som vanligt när man ska iväg.. Nu har vi varit på g i ca 30 min. Men snart bär de iväg. Vi har ca 5 timmars bilresa framför oss. Ska nämligen till karlstad och hjälpa timmys bror och hans flickvänn att flytta :) kommer försöka uppdatera så mkt jag kan. Så alla mina bloggläsare och min kära mamma (såklart!) vet att jag lever! ;) hör kanske av mej senare. Har ju trots allt 5 timmar att åka. Och vi har inte ens kommit in i bilen ;) Puss!

Redo för skolan!

2011-12-14 / 08:47:51
Nu ska jag snart bege mej till bussen. Till skillnad från igår är det inte beckmörkt ute nu :) Och det regnar inte (!!)
Hann ta lite bilder med. Såhär ser man ut idag! :)

Har som alla mammor säger; änglahår! :) Älskar lockigt hår, tycker det är super fint!!


Trött tjej!!











TimmyPersson <3

Lucia

2011-12-13 / 22:12:33
Japp idag är det den 13e december = lucia!
Detta firades med att gå upp kl 6 för att sedan befinna sej på skolan 07.50.
Vid halv 9 stod hela kören uppställda i mediateket. Ca 30 min senare va de slut. Men fint va de! ;)
Har bara en video på detta, men det kanske kommer fler! :)

Vid 12 samlades en liten grypp från kören och sjöng upp igen. 1 timme senare befann vi oss på Sannarp. Vi skulle sjuga för alla "fina" människor. Typ sånna i kommunen och sånt shit ni vet ;)
Men detta gick också bra! Va lite kul att sjunga för en stoor publik båda gångerna :)
Förra året va de ju typ 15 st som kollade :P

Här kommer ett smakprov på idag iaf :) Blev från låten Greesleeves.







Nu ska jag bädda ner mej i sängen och kolla på Twilight! Hihi :D
Min harry Potter bok är slut för länge sen, har lyssnat på den 3 ggr nu i väntan på att tvåan ska komma in till biblioteket. Så funderar på att lyssna på Twilight för 1511 gången :P Jaja tur att den är bra iaf ;)


God natt på er bloggläsare!









TimmyPersson <3

Nya busstider... Men varför?

2011-12-12 / 21:17:23
Jaa som dom flesta redan kanske vet har hlt nya busstider. Detta gör dom varje år så de är inte det jag stör mej på..
Nej, det jag stör mej på är att dom har ändrat så gott som ALLA bussar. Som ex 20an och 50an. Dom har av ngn anledning bytat. Så 20 kör till sjukhuset och 50 till stenhuggeriet. Men VARFÖR ??? Så j*vla onödigt?? Och sen har dom ändrat så 10an inte går till Tylösand ( vilket är väldigt bra! Eftersom de går typ dubbelt så snabbt för mej att ta mej till stallet nu! ). Men det betyder ju att en anna  buss måste gå till Tylösand. Och det blev 30an. Inget jag heller stör mej sådär jätte mycket på.
Men nu kommer de sjukaste!
Dom har ändrat ALLA bussar och ALLA tider. MEN VARFÖR ?? Jo för att bussarna ska vara i tid skulle jag gissa på? Men hur kommer de sej då att bussarna redan från dag 1 är försenade???? Inte 2,3,4 eller 5 min... Nej utan 10-15 min. Kom igen!! Allvarligt, nu har ni ju ändrat alla tider och to.m hur bussarna kör, kan ni inte ens vara i tid då??? Varför ens ändra tiderna !? Ååååhh jag blir så trött !!!


Såhär känner jag för bussarna just nu..

 

 

 

 

TimmyPersson <3

 

9 december 2011

2011-12-09 / 21:49:21
God kväll bloggen!
Sitter här i soffan och gör ingenting. Blåser som f*n ute och grannarna där uppe håller antingen på att flytta eller att döda varandra! Bankar gör dom iaf!
Funderar på att bädda ner mej i min säng och kolla på "I taket lyser stjärnorna". En riktig snyftfredag! Blev ju dumpad av Timmy idag, så de är lite okej att tycka synd om mej själv! ;)

Får ta igen de imorn ist! Jag och Timmy ska nämligen passa Vegas, så vi tänkte käka lite pizza, kolla film och bara ha de super mysigt! Låter inte de som en bra lördag? :) De tycker jag iaf! :)




Men ni får ha de så bra! Så hörs vi ngn dag! :)








TimmyPersson <3

Brinnande tunga

2011-12-04 / 11:08:24
Godmorgon kära bloggläsare!
Vaknade för ca 3 sek sen. Har hunnit göra mej lite frukust och sätt mej här ;) Gjorde varm o'boy som jag tänkta smaka, men brände sönder hela tungan! Vilken bra start på morgonen! Så nu sitter jag här med värkande tunga helt nyvaken :P Tänkte faktiskt festa till hela morgonen med att titta på de bästa med Johan Glans. De kanske kan vända min otursmorgon? ;)


Vi hörs! Puss.






TimmyPersson <3

Jag tävlar om en bamsesäck!

2011-12-03 / 11:39:22
Ja inte bokstavligt talat, men tävlar om att vinna massa godsaker nu till jul! Inte helt fel va!? ;)

http://www.hotgossips.se/2011/12/03/vinn-din-favorit-sack/#comments

Gå in själva och kolla vilka godsaker man kan vinna!





TimmyPersson <3

1a december = ???

2011-12-01 / 08:08:05
Idag är det 1a december och det betyder för mej och för alla andra barnsliga människor här i världen att man får öppna sin chokladkalender och ta sej en chokladbit! Hihi! Vet iaf att min kära pojkvänn har längtat efter denna dagen!! ;)
Min snälla mor har så sällt köpt alla "barn" i familjen varsin kalender. Jag och angelica fick likadan ( se bild nedan! ) Natta fick en med disneys prinssesor och Alex och Timmy fick en med mussepigg! Tack mamma!

Söt va!? :D Nu syftar jag inte på mej! ;)

 

Mums!

 

Avslutar med denna underbara blid på mej och min vackra hund! Hahah!!

 

 

 

 

TimmyPersson <3