Mudcake

2015-03-12 / 13:57:30
Hej på er! 
Just nu är klockan 23 och det är full rulle på Duncan st! Jag har precis avnjutit en varm, ensam, lång dusch. Fick njuta extra mycket av att kunna ställa in värmen, efter detta kommer det bli kalla, gemensamma, strandduchar eller ingen dusch alls. Passade även på att måla mina naglar idag, en lyx jag kommer få göra i bilen framöver antagligen! ;) 
Idag har vi handlat det sista som behövs och jag har även passat på att rulla och steka 1kg köttbullar så vi har det redo inför resan! Nu ska det bara (bara och bara) packas och städas. 
Vi lyxade även till det idag med att äta pizza vid stranden
 
Sedan gick vi hem och Anton och Marielle bjöd på mudcake. Ett riktigt bra avslut för dessa 7 veckor om ni frågar mej! :)
 
Nu kommer uppdateringen framöver tyvärr bli lite sämre. Hur kan den bli sämre tänker många!! Nej men vi komemr inte ha frå tillgång till wifi som vi har nu. Men jag har tänkt att jag ska försöka skriva ändå och sedan publicera när vi har tillgång till internet :) Ska även försöka ta bilder och lägga upp bilder på både facebook och instagram (lillbikan) 
 
Och tills vi hörs igen får ni ha de super bra hemma i Sverige! Jag saknar er och tänker på er varje dag. Men vi saknar er tyvärr inte tillräckligt mycket för att komma hem ännu! ;) Puss på er!
 

Massor av blandade bilder

2015-03-01 / 09:30:02
Nu kommer det en inlägg med massor av bilder! Var ett tag sen jag la upp ett gäng bilder och för tillfället är det storm och spöregn ute så nu passar det bra!
 
 
Börjar med bilder på vår fina bil
 
 
 
 
 
 
Nu kommer lite strand och pool bilder så ni alla kan bli liiiite extra avundsjuka! ;)
 
 
 
Älskar min nya bikini som jag köpte stax innan vi åkte hit. Har dock tappat några fransar så får skaffa mej en ny när vi kommer hem. Skulle kunna ha hur många som helst i denna modellen i olika färger!
 
Idag kom även världens sötsate hund fram till oss och höll och sällskap när vi solade.
 
Helt plötsligt kom världens oväder in
 
 
 
Men innan ovädret hann vi ta lite bilder påväg till poolen
Min snygging!
 
 
Köpte även en ny jumpsuit som jag ääälskar!! :D Har kollat på den i flera veckor och nu var den endast en kvar i min storlek i rosa och på rea!! Så de va meningen att jag skulle ha den!