Tält.

2011-06-26 / 10:37:58
God morgon bloggen !
Idag skiner solen i Halmstad och jag och Timmy svettas sim två små grisar...
Timmy åker till Peace & love imorn kväll i sex dagar och sedan en vecka där efter till Magaluf i tre veckor !!!! :( :( :( Jag kommer typ dö :(
Så vi passar på att spendera varje dag som vi kan få tsm. Och igår tyckte Timmy att vi skulle tälta. Och jag som aldrig tältat med en kille eller med han va ju inte sen med att säga ja !
Sagt och gjort vi letade igen í hela huset efter hans tält. När vi väl hittade de såg de mer ut som en fallskärm än ett tält.. Men efter ca 1 timme började det faktiskt se ut som ett tält.
Och nu sitter jag här och svettas i vårt tält.

Igår va de as kallt så vi tog med oss 4 täcken, 1 madrass och 5 kuddar.
Idag skiner som sagt solen och både jag och Timmy kastade av oss alla varma kläder vi satt på oss.

Nu ligger min lilla ( eller ja lilla och lilla ) pojkvänn och sover på gräset, eftersom de var för varmt i tältet.
Tänker nog göra som han. Fat inte sova, utan sitta och njuta ist. Och sedan försöka få liv i han så man kan få lite mat ;)


Hör kanske av mej senare. Men om inte så vet ni ju vart jag är ;)puss.TimmyPersson <3

Uppdraget lyckat !

2011-06-25 / 14:33:39
Nu är jag klar med mina tröjor. Den ena blev sådär men den andra blev rätt cool !
Här får ni se själv ! ;)

Första blev sådär. Gillade inte att de blev så konstigt högst upp men men.

De är helt klart den snyggaste ridtröjan i stan iaf ;)

 

 

Och den andra som jag faktiskt tyckte blev cool :)

Men dom kommer ju inte vara lika fina när man har bh dessvätte. får skaffa en sån man bara klistrar på :)

 

Så va tycks ? Lite duktig va jag ju allt ! :D

 

 

 

 

TimmyPersson <3

Uppdrag klippa tröjor!

2011-06-25 / 12:39:47
God morgon bloggen !
Kl är nu fem över tolv och jag sitter och äter frukust. Vaknade av att jag höll på att kissa ner mej, så sprang till toan och kände efter att jag knappt kunde hålla mina ögon öppna. Så jag började gå tillbaks till min säng för att somna om. Jag la mej i sängen och då kom Nikki inspringandes och kastade sej i sängen. Vi låg och gosade när mamma kom in och frågade om jag visste va kl var. Halv tolv svarade jag med ett leende på läpparna. ska inte du gå upp nu då frågade mamma. Så jo jag fick väl göra de. Jag låg och gosade lite mer med Nikki innan jag satte på mej morgonrocken och gick upp.
Och här e jag ! ;)

Efter jag käkat frukust tänkte jag försöka mej på veckans uppdrag: Klippa sönder mina tröjor!
Nej inte bokstavligt klippa sönder dom. Men klippa. Min goda vän Matilda har länge f¨tt avundsjuka blickar av vänninorna när hon stolt visar upp sina sönder klippta tröjor. Så nu tänkte öven jag ge de ett försök ;)
Jag har letat fram två tröjor som jag inte är rädd om och sen är de bara att börja klippa !

Jag hör av mej om hur de gick senare ! :) Puss.


Bild ärligt snodd frpn Matilda ;). Typ ngt sånt här hade jag tänkt mej :)
TimmyPersson <3


Midsommar .. Eller nått ...

2011-06-25 / 00:07:58
Detta har varit den mest underligaste midsommar jag varit med om ...
Nu tänker jag borsta tänderna, bädda ner mej i soffan och kolla på Shutter. Och hoppas att min kärlek dyker upp så han kan få hålla om mej när jag blir skrämd.

Vi ses ! Puss.


TimmyPersson <3

17 år i ett tält.

2011-06-20 / 00:20:54
God kväll bloggen! Nu ligger jag och fijah i vårt tält i vår trädgård ;) är de sommar så är de! Kl är nu 00.15 och ljudet av ditt hjärta spelas vid mitt öra. Och vet ni vad de betyder att kl är 00:15?? Jo jag är 17! Gött! Haha nej men de inte så mkt skillnad, fan 17 är ju en sån onödig ålder! Men men nu är jag ingen barnrumpa som timmy brukar säga ;) haha nej men nu kan han inte kalla mej 15åring längre. Då slår jag han ;) Nej nu ska jag försöka sova och få lite sömn :) puss och god natt. TimmyPersson <3

Nästan klar !

2011-06-18 / 14:36:51
Nu har jag sminkat mej och fixat håret. Ska snart klä på mej och om jag har tur borde min kärlek snart anlända :)

Hann att ta lite bilder mens jag sminkade mej :) Dessa bjuder jag på ;)


Innan sminkningen                                                               Klar :)

Bara lite skillnad ;)
Sen fixade jag håret

 

 

Mina naglar :)

 

Lite dålig bild kameran suger ju, men men. De lila är som sagt en blomma och sen 2 vita pärlor :)

 

 

 

 

 

TimmyPersson <3Grattis !

2011-06-18 / 12:47:20
Idag är de ju som ni kanske redan vet mamma och Nattas förlsedag !
Och detta ska vi ju såklart fira !
Vi började med att sjunga för varandra och sen fick Natta sin presenter. Hon fick raklödder, en klänning och ett presentkort.
Och mamma har inte fått sina presenter än. Vi har ju en liten överraskning senare idag. ;)
Så nu är de full rulle här hemma. Ska ta lite bilder sen, eftersom Natta, mamma och jag har varsinn blomma i håret och klänning ! :) Sött !

Nej nu ska jag börja sminka mej för sen ska jag och Natta pyssla lite mer ;) Ha de så bra ! Puss.<p><span style="font-size: x-large;"><span style="font-family: trebuchet ms,geneva;"><span style="color: #ff0000;">g</span></span></span><span style="color: #ff6600;"><span style="font-size: x-large;"><span style="font-family: trebuchet ms,geneva;">r</span></span></span><span style="color: #99cc00;"><span style="font-size: x-large;"><span style="font-family: trebuchet ms,geneva;">a</span></span></span><span style="font-size: x-large;"><span style="font-family: trebuchet ms,geneva;"><span style="color: #339966;">t</span><span style="color: #ff00ff;">t</span><span style="color: #ff99cc;">i</span><span style="color: #0000ff;">s</span> <span style="color: #3366ff;">m</span><span style="color: #808000;">a</span><span style="color: #33cccc;">m</span><span style="color: #00ffff;">m</span><span style="color: #993366;">a</span> <span style="color: #cc99ff;">!</span> <span style="color: #ff0000;">ä</span><span style="color: #ff6600;">l</span><span style="color: #99cc00;">s</span><span style="color: #339966;">k</span><span style="color: #ff00ff;">a</span><span style="color: #3366ff;">r</span> <span style="color: #3366ff;">d</span><span style="color: #808000;">e</span><span style="color: #33cccc;">j</span> <span style="color: #00ffff;">!</span> <span style="color: #993366;">&lt;<span style="color: #cc99ff;">3</span></span></span></span></p>
Mamma
Natta och jag

TimmyPersson <3

Pyssel !

2011-06-17 / 23:52:14
God kväll bloggen !
Idag har det varit full rulle hela dagen !
Okej inte hela dagen men på eftermiddagen iaf :)

Lite innan halv 4 började jag städa mitt rum och när jag var klar klädde jag på mej och gick till mammas jobb. Där skrev jag ut lite bilder på mej och Timmy.

Sen gick vi hem och då packade vi en liten väska med bestick, tallrikar och glas. SEn tog vi och Nikki bussen in till stan och hämtade kinesmat. Vi satte oss vid nissan och nöjt av den goda maten. Efter de tog vi bussen hem.
Då började jag att pyssla lite smått. Jag valde papper, bilder, tog fram sax, tejp, lim och pennor i olika färger. Sen valde jag lite bilder och gjorde klart en ram som jag köpte för typ 1 år sedan :P Har inte orkat fixa den innan ^^
Sen pausade jag pysslandet och hjälpte mamma att baka cheescake. Eller baka och baka, blanda kanske jag ska säga ;)

När den var klar satte jag mej till bords och började klippa. Efter de la jag ut alla bilder. Sen klippte jag lite till och sen lite mer. Klippte sammanlagt 15 bilder :P

Mitt i allt klippandet kom Sandra och Hugo. Så då fick jag en liten paus till. Dom lekte och var jätte lyckliga !:)

När jag äntligen var klar med klippandet klistrade jag fast alla bilder på pappret. Sen skrev jag dit lite text och fixade de sista. Så nu efter ca 4-5 timmar är jag klar ! ;) Men bra blev det ! Hade gärna tagit bild på de men vill att Timmy ska se de i verkligheten först. Och lägger jag upp de här på bloggen kommer han bara tjuvkolla ;)


Så kanske imorn :)Nu ska jag sova tänkte jag. Har både mamma och Natta att fira imorn så de blir en fartfylld dag imorn :) Vi hörs ! Puss.
Avslutar med en passande bild snodd från google :)
TimmyPersson <3

Ta tag i mitt liv ! ;)

2011-06-17 / 15:25:26
Hej hej !
Nu sitter jag här och latar mej igen !
Heheh måste verkligen skaffa mej ett liv ! Eller en pojkvänn ! Eller vänta de har jag ju redan ;)
Nej men min pojk är iväg med sin far så han lämnade mej ensam hemma :P
Men jag har lovat mamma att städa mitt rum och i utbyte ska hon lära mej baka cheescake (stavning?) :) Så då är de okej ;)
Innan idag var jag ute med Sandra och Hugo. Då va Nikki glad ! :)
Sen fixade Natta mina naglar :) De blev en lila blomma och två vita pärlor runt om på båda ringfingrarna :) Kommer kanske bild på detta sen, om jag orkar ;)
Nej nu tänkte jag ta ngt litet att äta sen tänkte jag ta tag i mitt liv och städa mitt rum... Första gången sen vi flyttade hit ;) Oppsi !
Sen ska jag till mammas jobb och skriva ut lite bilder som jag kan pynta mitt rum med :) Det kommer nog bild på med ;)


Men vi hörs ! Puss.


TimmyPersson <3


Ser ut att bli en fin dag !

2011-06-16 / 11:51:42

Godmorgon bloggen !
Sovit gott ?
De har jag iaf !! :) Satt uppe halva natten för att få mitt jävla spel att funka.. Men de gjorde de inte, så jag och Timmy gav upp och gick och la oss. Idag vakande jag till vid 8 tiden för att Timmy skulle ner och öppna för sotaren, jag somnade om men vaknade sedan av att en gosig pojkvänn kröp upp bakom mej och låg och pussade på mej och höll om mej. Somnade nöjt om efter det.
Sedan vakande jag vid halv 11 tiden, då satt jag och trackade Timmy för att han skulle gå upp. Vid 11 tiden hade han ftf inte öppnat ögonen och då tyckte jag faktiskt lite synd om honom. Så jag pussade han godnatt och gick ner hit.
Nu har det gått 48 min och min mage skriker efter frukust. Dessutom är det 20 grader ute. Så tänkte faktiskt gå upp och sparka upp min pojkvänn ur sängen nu ! Tihi :D


Ni får ha en bra dag om vi inte hörs mer idag. Men ska försöka slänga in ett inlägg senare idag :)

Puss

Avslutar med en bild på mej och Timmy från studenten :)

TimmyPersson <3


 

Hos älsklingen

2011-06-15 / 22:54:53
God kväll alla läsare.
Nu sitter jag hemma hos älsklingen och har precis gjort kladdmuffins, dom blev inte så kladdiga dock. Men goda :)
Håller nu på att installera ett suuuper moget hästspel på Timmys data som jag ska prova nu.
Har tagit hela kvällen att få igång de, så jag hoppas verkligen att de är kul !Nu ska jag prova de, vi hörs kanske imorn :) Puss.

TimmyPersson <3

Tankar.

2011-06-15 / 11:17:34
Hej bloggen.
Nu var det ett tag sen sist, jag vet. Loggar in varje dag och tänker skriva. Men slutar alltid med att jag bara stirrar på dataskärmen. Har inget att skriva om. Tror inte att ni som läser denna blogen bryr er om vad jag åt till frukust, eller vad jag har för strumpor på mej !?
Så har helt enkelt inte haft ngt att skriva om.

Jag vill skriva. Jag önskar att mina fingrar bara kunde gå av sej själva och skriva ut allt jag känner, men det går inte. Det är precis som de sätter stopp från tankarna ut i fingrarna.
Känner så mycket just nu som jag bara skulle vila vli av mej.
Längtan,
Förväntan,
Oro,
Lycka,
Kärlek,
Ensamhet,
Närhet.

Ja de är så mycket blandade känslor som jag måste ta i tu med. Men kommer behöva någon att hjälpa mej med det. Så just nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå, så jag kan ta ut hunden och sedan sticka till pappa. Åker antagligen till Timmy sen. Så de komemr nog inte bli så mycket bloggande senare idag.

Men jag ska försöka höra av mej oftare :)


Puss.


TimmyPersson <3

SOMMARLOV !!!

2011-06-09 / 23:04:40
JAG HAR SOMMARLOV !!!!!!!!!!

Gaaaasch sommarlov fattar ni !? I ca 2 månader ska jag bara strosa sunt och vara ledig !!!
Inledde sommarlovet med att krama om hela klassen och önska de en trevlig sommar, sen åkte ag hem till timmy och bytte om. Hade ju köpt en ny klänning ( timmy har bilder ! ) men den var lite liten, eftersom jag köpte den på nätet och inte läste att de va en 34 när ag i vanliga fall har 36.. Så jag kan ju säga att jag hade liiiite svårt att andas ;)
Nytte om och tog sedan bussen till stan för att möta upp Becka, Sara, Frida, Linnéa, Tom, Simon, Theo och Salome. Sedan tog vi bussen till Theo, där jag, Becka och Sara upptäckte att Theo hade en utomhuspool. Vi letade snabbt fram en bikiniöverdel och snpdde badbyxor och kastade oss i poolen. Det var inte varmt ska jag säga ! Men är det sommarlov så är det !
Efter vi badat ick vi in, torkade oss, bytte om och kollade på lejonkungen. När filmen var slut spelade vi rita och gissa, Jag oc Becka mötte Theo och Frida. Vi vann överlägset !!!
Efter det tog vi bussen hem.Es10m

Påväg till Theo
Bilderna är ärligt snodda från Linnéa :)

Vid 4 tiden bestämmde vi oss för att det var dags att åka hem, så vi tog bussen och är jag kom hem la ag mej på soffan och somnade i 2 timmar.. Hehe.
Vaknade av att de ringde och såg att de var min kära syster som undrade om jag ville hänga med till stallet och rida. Behöver ag säga att jag sa ja !?
Sagt och gjort, ag vaknade till och bytte om till ridkläder. Vi satte oss i bilen och åkte. När vi kom fram fick jag se en liten liten ponny stå och vänta på mej. Vi gjorde i ordning och Annie som hästen hette hennes ägare är precis som mej hon älskar rosa ! Så alla saker var rosa, så stod pch pep för alla söta saker hon skulle ha :)
Sedan gav vi oss ut på en liten runda i skogen. Mycket mysigt.

Nu ska jag ära lite. Har inte ätit något idag, så min mage är arg på mej ! Sen ska jag bädda ner mej i min säng och ladda inför Timmys student imorn ! :D


Kunde nog inte börjat mitt sommarlov bättre ! Jo ag kude ju klart få somna jämte min älskling, men menfår träffa han imorn :)Godnatt på er !! Pussar !!

TimmyPersson <3
Mot bussen!

2011-06-07 / 07:45:37
Hej boggen.
Nu sitter jag här och har precis målat de sista på mina naglar. Orkade inte göra klart allt igår, behövde ju sova :P
Idag är de somsagt ensambelkonsert, vi tjejer i vår grupp bestämde att vi skulle ha blommiga klänningar. Så en blommig klänning, naglar med rosaglittrig manikyl och min rosa tjocktröja blev det ! :)
Ska snart springa upp till bussen. Tänkte bara medela er att jag ftf lever ;)

Vi ses ! Och önska mej lycka till ikv ! :) Puss !

TimmyPersson <3

Ett inlägg.

2011-06-06 / 22:45:01

Hej hopp bloggen !
Har nästan precis kommit hem från Timmy där jag har befunnit mej mesta dels av tiden sen sist.
Igår tog vi vårt första dopp tsm och de var inte varmt ! Och idag åkte vi i fyllån med gummibåt. Kaos säger jag bara ! Har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv, men samtidigt inte skrattat så mycket någonsin ! Jag trodde helt allvarligt att vi skulle dö ! :P

Imorn är de ensambelkonsert så kan tyvärr inte skriva mer nu, ska fixa min naglar ;)

Hörs. Puss.


Ååh jag saknar mina naglar ! Inte dessa sock, dom för fär långa, men de jag gjorde efter dessa !!TimmyPersson <3

Fint väder !

2011-06-03 / 10:19:27
God morgon !
Ska snart gå och göra mej i ordning. Jag och mamma ska på stan och kolla efter present.
Idag hade jag tänkt att jag skulle sova ut på min lediga dag. Men ikke sa nikke. Jag vaknade kl nio. Och mamma tyckte inte att vi skulle sova bort hela dagen. Så här är jag. Solen skiner och det är varmt ute = perfekt shoppningväder.
Men antagligen kommer alla människor ha tänkt så, så de e antagligen 1000 människor på stan. Men men :P

Nej nu ska jag fixa mej, blir shorts och linne, så man kan få lite färg på sin kritvita kropp.Ha de bra. PUss.
TimmyPersson <3

taggar sture på stan

2011-06-01 / 12:09:23
Taggar iför sture på stan.
har dock väldigt brottom, ska ta bussen om 20 min och innan dess ska hunden ut. vi ses ! Puss

Min nya klänning. Söt va !? :D