.

2012-03-31 / 20:52:04
Fy fan för såna här dagar.
Jag är så sjukt trött på denna orättvisa världen.
Jag hatar alla sjukdomar.
Jag hatar att vissa är födda till att vara rika.
Jag hatar att vissa inte har några pengar alls.
Jag hatar att folk ska behöva dö helt i onödan.
Jag hatar att det sker oönskade graviditeter.
Jag hatar att folks nära och kära ska gå bort, skilja sej eller annat tråkigt.
Jag hatar att vissa ska behöva gå igenom ett helt liv och kämpa och slita för ingenting.
Jag hatar att vissa inte behöver kämpa alls för att få som dom vill.
Jag hatar döden.
Jag hatar mördare.
Jag hatar onda människor.
Jag hatar att ha ont.
Jag hatar att folk lider.
Jag hatar att jag bara är en liten individ på denna jorden som inte kan göra något.
Jag hatar denna grymma orättvisa världen.
För orättvis är precis vad den är!

Fan..

Känner mej helt avtrubbad efter dagen som gått. De som står åvan handlar inte om mej. Jag har verken blivit gravid eller förlorat någon i familjen eller något. Men jag är så sjukt trött på att allt alltid ska vara så orättvis. Man sitter hemma och klagar på att håret inte ligger bra eller att nagellacket inte blev bra. Och samtidigt finns det folk som svälter eller kämpar för sitt liv.
Varför föds vissa till saker och andra till något annat?
Vem är det som bestämmer vem som ska få vad?
Varför måste allt vara så orättvist?
Varför kan inte allt bara vara de samma för alla?
Varför måste folk/djur bli sjuka?
Varför måste folk/djur dö för tidigt?

Jag är så arg och ledsen att jag bara vill skrika högt. Tänkte skriva av mej här och hoppas att saker och ting blir bättre efter jag fått skriva av mej. Ibland önskar jag nästan att jag bara kunde stänga av mina känslor och inte känna något alls.
Just nu vet jag inte vad jag känner. En stor känsloboll håller på att explodera i min kropp.
Jag är ledsen, arg, skakis, svag, utmattad, omskakad och tom. Jag har så mycket känslor i kroppen, men ändå är den mest tagna känslan tomhet.
Jag vet att detta inte var så hemskt i någon annans ögon med det var fruktansvärt för mej. Och det värsta är att jag inte kunde göra något.
"Imorgon är allt glömt"
Nej imorgon är inte alls allt glömt. Jag minns fortfarande.
Jag vill bara blunda, hålla för öronen och skrika högt.
Bara försvinna..


Funderar på att måla lite och hoppas på att jag kan komma ifrån allt och komma på andra tankar. Jag ska försöka komma över det och inse att detta var de enda som var rätt.

Jag kommer skriva hela detta inlägget i kursivtext bara för att de ska bli svårare för er att läsa, då jag enbart skriver detta inlägg för min skull. Kommer antagligen ta bort detta inlägget imorn med..

Men som sagt, inget allvarligt har hänt mej eller min familj. Alla mår bra och ingenting kommer att förändras.. Kom ihåg det..
TimmyPersson <3

Ledig!

2012-03-30 / 10:19:10
Japp idag är de som nii säkert redan vet, fredag. Och vad gör då jag hemma? Jo vi har utvecklingssamtalsdag på skolan. Och jag har inget utveckligssamtal. Så jag är ledig! Gött! :D
Och hela nästa vecka är det ju påsklov! Är inte helt fel att bara gå 4 dagar i skolan faktiskt. Så kunde de ju varit! ;)
Vad ska jag hitta på när jag är ledig då?
Det är fint väder, så först ska jag gå en runda med Niikita, sen ska jag inte en snabbis till stan och träffa Felicia! Kommer bli mycket kul tror jag!! Sen efter de ska jag till Timmy så ska vi ha en heldag tillsammans. Bakade igår så vi ska fika och kanske ta en runda på longboarden nu när det är så fint väder! :)

Ja, nej vet inte riktigt vad jag ska säga mer nu.. Hör kanske av mej senare om jag känner för de ;)

Puss!


Bjuder på en 3år gammal sommarbild på mej och Felicia. <3


TimmyPersson <3

Dansuppvisning!

2012-03-26 / 08:47:59
Taggar dansuppvisning!!! :D
TimmyPersson <3

En sån där dag..

2012-03-17 / 14:56:38
Jahopp, klockan är kvart i tre och jag sitter fortfarande i pyjamas i min säng. Har legat och tjurat hela morgonen..
Vaknade vid 10, gick upp gjorde iordning en stor frukust, med varm o'boy, gurka på mackorna och fil och flingor! ;) Tog de till min säng, hämtade datan. Kopplande in den och satte på Big Brother..


Ja de e så hela min dag har sett ut. Efter att ha glott på 4 avsnitt av de kollade jag runt lite på nätet och nu sitter jag här.. Funderar på om jag ska gå upp och kissa och käka lite lunch iaf! ;)

Om en stund kommer min fina syster och hennes kille och räddar mej från min bitterhet ;) Tur man har en syster som kan muntra upp och rädda en! :)

Nej nu ska jag rycka upp mej. Måste fräscha upp mej om inte annat.. ;) Vi höres bloggen! Puss!


TimmyPersson <3


Studiedag + Fint väder

2012-03-12 / 11:29:46

Idag är de som sagt studiedag. Och det är även måndag, vilket betyder att jag har Zirona. Och vad blir studiedag + hästen + underbart fint väder? Jo stranden!! :D
Så var planerna idag. Så jag hoppas att det inte blåser allt för mycket på stallet.

Är iaf påväg hem från Timmy nu, ska hem och ta ut nikki. Sen sticker jag direkt. Om Zirona inte är allt för galen kan jag försöka ta nån bild när jag rider. Men vill ju inte riskera min älskade mobil!! ;)

Hör kanske av mej senare. Om jag överlevt... ;) puss!!

Agility

2012-03-10 / 13:00:22
Hej igen.
Har precis kommit hem från träning me Nikki. Mamma tvingade upp mej kl 9 imorse för att vi skulle träna. Så de va inte så mycket att säga än att stiga upp.
Väl ute i oskarström var det bara jag och en till som ville träna agility, så de blev ganska mycket gjort! :)
Men Nikki har inte tränat sen vi tävlade sist så hon va helt cp! Men lite träning fick vi!
Det var ju så halt på gräset med, så detta slutade med att vi båda ramlade på varandra två gånger. Mamma och tränaren fick sej ett gott skratt iaf ;)

Sen blev de fika och nu är jag här. Har försökt få tag i Timmy och se om vi ska göra något idag. Blev ju super fint väder nu! Kom när vi tränat färdigt såklart. Va regn hela träningen, men så fort vi blev klara kom solen! ;) Jaja ska inte klaga ;)
Får se om jag och Timmy kanske tar en runda med longboarden, har pratat om de ett tag nu men har inte blivit av. De blev ju typ vinter nu igen!? Men mamma sa att de skulle bli fint väder i veckan, så vi håller tummarna! :)


Avslutar med lite gulliga bilder på Nikki :)

 

Monster Nikki och Milo


Fniss...
TimmyPersson <3


Tack!

2012-03-09 / 08:35:34
Vill börja med att tacka för alla fina komerntarer, både här och på facebook. Blev alldeles varm och jätte glad i hela kroppen. Det är som sagt tack vare alla fina människor som jag har kommit där jag är idag!
Tack!


Nu sitter jag och avnjuter min frukust. Vaknade imorse och hoppades på att snön skulle vara borta, men nej.. Vad hände liksom?? I tis var de typ fullt solsken och vår? Och igår va de snöstorm?? Men jag antar att man inte ska bli förvånad.. Vi bor ju trotts allt i Sverige! ;)

Tänkte också berätta att tack vare att det var så många som läste min blogg häromdagen och att jag fick sån fin respons kommer jag försöka blogg mer! Var super kul att se att det var så många som läste de! :)

De va nog allt jag hade på hjärtat idag. Vi hörs snart! :) Puss.TimmyPersson <3

Efter 17½ år..

2012-03-07 / 13:54:51
Först vill jag bara säga att med detta inlägget vill jag inte att folk ska tycka synd om mej eller något, för det är inte de jag är ute efter. Jag vill bara att folk ska tänka efter innan man gör någon sånt här..

I 17 ½ år har jag levt med att se annorlunda ut. Med att vara annorlunda.. Och i ca 17 ½ år har jag blivit retad för de och fått höra hur ful eller konstig jag ser ut.
Detta har gjort mej mycket ont och gott.

I början blev jag såklart fruktansvärt ledsen och fick mej att tro att jag var ful och konstig. När man för höra såna saker varje dag blir det att man tillslut tar åt sej av det och börjar tro att det är sant. Detta har satt sina spår än idag. Jag kan inte se mej i spegeln, så som jag är utan att hata mina ögon.. För jag skäms så otrolig för hur jag ser ut.. Det gick till och med så långt att jag inte ville visa mej utan smink, för jag trodde att det gjorde mej vackrare. Jag kunde knappt gå utanför dörren utan att tänka på vad jag skulle ha på mej eller om jag var sminkad. Jag var så orolig för vad folk skulle tycka.
Men sen jag träffade Timmy har jag princip varje dag fått höra hur vacker jag är, hur stora och fina mina ögon är. Och det är något man tar åt sej av! Det har fått mej att inse att jag kanske inte är så konstig eller ful som andra säger?

Nu kanske ni tänker "men operera dej så slipper du problemet?"
Nej det är inte så lätt. För de första är jag sjukt rädd för denna operationen, sen finns de så mycket som kan gå fel.
Men åren som gått har jag lärt mej att inte skela. Jag har lärt mej att kontrollera de, eftersom jag skäms över de. Och detta har gjort att jag har börjat bli van med att inte skela. Om jag nu skulle göra en operation och fortsätta att "inte" skela skulle detta innebära att jag skulle skela inått ist.. ( kanske svårt att fatta, liet dåligt förklarat men.. )
Och även om detta inte skulle hända, kan de bli så att de släpper efter något år. Ska man då göra de igen? Fast jag tycker det är skit jobbigt att opereras?

Och för vems skull skulle detta vara? Min eller er?

Jag har efter 17 år lärt mej att leva med det. Så om jag skulle operera mej skulle det vara för er skull. Om jag kan vakna varje morgon och se mej i spegeln och kunna acceptera att det är såhär jag ser ut.
Innan jag träffade Timmy var jag mer för en operation, men nu har jag fattat att jag kan hitta ngt som kan älska mej för den jag är. Älska alla mina brister och inte klaga på de.


Och efter 17 år får jag än idag höra elaka kommentarer och dumma frågor.. Detta händer oftast när jag träffar nya människor. Men oftast går dom till mina kompisar och frågar om det är ngt konstigt med mina ögon.. Kan ni inte då fråga mej ist?
Och än idag är det folk som pratar bakom ryggen på mej om det..

Det får mej att undra.. Är inte vi vuxna snart? Är inte vi för gamla för att snacka sånt bakom ryggen på någon?
Jag är fullt medveten om hur konstigt det ser ut när jag skelar. Tro mej! Men om ni nu tycker det, säg det då till mej och inte bakom ryggen på mej!
Dessutom tror jag att dom som säger så är bara dom som inte hittar ngt annat fel på mej. Och då måste ni klaga på de enda felet ni hittar på mej.
Men tänk då efter ist, för det fanns en tid då jag tig åt mej av detta och trodde på de elaka orden. Det kan hända någon annan. Det finns folk som är inne i den perioden nu, som tar åt sej och tror på de..


Idag har jag nästan aldrig smink på mej. Jag bryr mej inte längre vad folk tycker. Och detta har resulterats med att jag får fler komplimanger än när jag hade smink på mej hela tiden. Det finns faktiskt dagar då jag kan känna mej fin utan smink. Jag har inte lärt mej att tycka om mina ögon. Det kommer jag antagligen aldrig göra, men jag har lärt mej att gilla andra saker på min kropp.


Men som sagt tycker de e ganska ironisk att man än idag möter människor som orkar bry sej om andras skönhetsfel.. Trodde dessutom vi var äldre än att man fortfarande pratade bakom varandras ryggar om hur man ser ut.. Ta reda på fakta innan du slänger ur dej sen sån kommentar då, och va vuxen nog att gå till personen och be om ursäkt!


TimmyPersson <3

Att inte ha lust, men ändå ha den..

2012-03-02 / 21:55:33
Har ni någonsin känt så?
Att man har jätte mycket lust att göra en sak men ändå inte!?
Kanske lite flummigt jag vet, men känner ofta att jag verkligen vill vara kreativ, men hittar ändå aldrig den sist pushen att komma igång. Som att rita ex. det var jätte länge sen jag ritade och jag saknar det verkligen. Ofta tänker jag att nu ska jag rita lite.. Men hittar då inget att rita eller kommer aldrig igång..
Som idag! Jag har suttit och säckat i soffan sen sju typ och tänk ååh vad jag ska fixa mina naglar nu. Och fixa vad jag ska ha på mej tills imorn. Och kanske leka lite med mitt hår? Har jag gjort ngt? Nej.
Och vad gör jag då? Jo jag går in och klagar lite på bloggen ;) hahah, nej men tänker ofta så med bloggen också. "Ååh nu ska jag göra ett långt inlägg på bloggen.... Fast neeej..."
Så jäkla lat! hehe :P

Ja har jag då ngt annat kul att berätta?
För er som inte vet, har jag och Timmy blivit föräldrar. Två små hamster bebisar bor med oss nu för tiden. Fender och Kiwi heter dom :)
Efter Natta och Angelica provat på att ha 15 kaniner och alla andra olika sjuka djur satte mamma stopp när jag va gammal nog att skaffa egna. Så jag har bara fått äga en hund och en katt. ( inte så bara men ni fattar! ;) )
Så när Timmy sa att han ville ha hamstrar var jag inte sen på att säga ja. Så inte så långt efter de köpte vi en bur (rosa såklart!! ) och köpte varsinn hamster. Nu va ju meningen att Kiwi e min och Fender Timmys, men vi gillar dom båda lika mycket så dom e lika mycket bådas. Då jag står för att ta hand om dom, ge dom mat och vatten m.m och Timmy står för att skämma bort dom med kärlek när jag e i skolan och köpa massa saker till dom :)
Fender är lik Timmy på många sätt. Han e envis, galen, atlet, älskar mat ;) hihi
Och Kiwi e lik mej på många sätt. Liten och söt ;) gosig men galen, en riktig sömntuta! Lite försiktigare är Fender!

Har haft dom i drygt 1 månad och är helt fäst vid dom, dom är galet sociala och hur mysiga som helst!!


Fender, ett matvrak som sagt ;)


Och Kiwi, en sömntuta! :)

Mina älsklingar :)

De va allt för denna gången! Ska försöka ta tag i livet och fixa naglarna och kläderna iaf! ;)
Ska även försöka att blogga mer! :) Puss!!

TimmyPersson <3