34 grader varmt

2015-01-04 / 08:48:40
Hej på er där hemma i Sverige (och övriga världen!)
Idag är det söndag och just nu är kl 18.20. Idag har det varit 34 grader och igår var vi på stranden och brände oss ganska rejält. Så vi tog det lugnt idag.
Började dagen med att köpa varsin baugette för 4.50$ och hittade en jätte fin park som vi satte oss med och åt. Vi fick även sällskap av ett par jätte söta fåglar. Jag delade minnst halva min baugette med dom :)
Sen fyllde vi på vår frys lite gick hem och kollade på film. Vid fyra tiden bestämmde vi oss för att gå ut en runda då det var lite molningt och blåste en del. Så vi köpte oss lite melon och gick tillbaka till parken. Våra nya vänner väntade såklart på oss :) Men dom gillade bröd och kött bättre än melon!
 
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon ska det bli 26grader och moln så vi tänkte passa på att besöka vår hittils favorit strand Maroubra bech. Har varit där två gånger innan och vi är inte besvikna! Dock har vi inte haft med våra kameror så har tyvärr inga bilder. Men Timmy planerar att ta med sin GoPro imorn så då kan han ta lite bilder med :)
Vi har också hittat en lägenhet precis vid Maroubra som vi förhoppningsvis ska åka och kolla på imorn. Så ni får hålla tummarna att allt verkar bra och att vi får den! :D
 
Hörs snart igen!
 
Kommentarer!
Postat av: marie attila

Hej. Roligt att höra ifrån er. Ni verkar ha det bra. Håller tummarna för att ni ska få lägenheten. Vädret här hemme soligt (det är faktiskt sant), 4grader plus. Vi har nästan haft storm här, blåst väldigt mycket de senaste dagarna. Ha det så bra och var rädda om varandra, puss kram

Svar: Hej, ja vi stormtrivs! Vill nog aldrig åka hem till kylan! Hoppas allt är bra med er! Puss & kram
Michelle Bik

Kommenterat - 2015-01-04 / 11:59:47
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: