2015

2015-01-01 / 00:57:47
Just nu är kl 10.46 och det har varit nytt år for oss ett tag. Hemma i sverige är klockan bara 00.46 och ni har antagligen stått och frysit medans ni kollade på fyverkerierna.
Vi själva firade nyår med att ta bussen in till Circular Quay, där vi sedan prommenerade bort mot operan. Av en ren händelse lyckades vi komma in på ett ställde men jätte bra utsikt över operan. Vid tolvslaget kysste vi varandra förnyade våra löften och kollade på de magiska fyverkerierna. Det var helt otroligt!
Efter det tog vi fel buss och hamnade ute vid Coogee Beach.. Så då var det bara att börja vandra hem. Ca 1.5timme senare var vi inne på vårt rum. Tog en behövlig ducsh och bäddade sedan ner oss i sängen och somnade glada.
Så sammanfattningsvis hade vi en otroligt bra nyår. Vi skrattade bara åt bussinsidenten. Tur det är 20 grader på kvällarna så man slipper frysa och att vi hittade hem. Detta nyåret blir svårt att toppa!
 
Nu ska vi göra oss i ordning och försöka ta bussen mot Maroubra beach. En strand vi faktiskt blev tipsade om att besöka av vår bankman. Just nu är det 27 grader ute, inte ett moln och blåser lite. Vi håller tummarna för lite moln och blåst så vi inte smälter!
 
Ha det så bra så länge så hörs vi!
Kommentarer!
Postat av: Kitty

Lyckat nyår för er.var det mycket fyrverkerier,kan tänka mig det. Kristian o Frida övernattar i Köpenhamn.vi är hundvakter, Gibson reagerar ingenting över alla smällare, helt otroligt. Vi kom hem ca01:30. Kramas o god natt.

Kommenterat - 2015-01-01 / 01:48:11
Postat av: pillan

Hej! Så härligt ni har. Fortsätt med det. Många kramar från Pillan

Kommenterat - 2015-02-22 / 16:31:04
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: