En riktigt bra dag!

2012-05-01 / 19:26:57
Idag har varit en sån dag man helt enkelt inte kan klaga på! Just nu sitter jag ute i kvällssolen och tar de lugnt. Har precis käkat lite mat och nu e mamma duktig och planterar blommor :)

Dagen i ära har spenderas i Båstad. Eftersom jag spenderade den med två småbebisar så var vi uppe redan kl 9. För då va barnen hungriga! Kan tillägga att detta betydde ca 4 timmars sömn. Jag tvingade mej upp ur sängen (eller snarare tvingades!) Och sedan käkade vi frukust ute i de fina vädret.
Efter de bytte vi om till lite svalare kläder och sen satt vi bara där ute i solen och hade de bra. Vi spelade kort och käkade Ben & Jerry's! Gott! Sen cyklade vi ner till Fridas båt och kollade läget där. Efter de blev de en sväng inom Ica och köpte kyckling. Hem till Frida igen och gjorde pastasallad till lunch. Mycket lyckad måste jag säga! :D Grymma är vi på att laga mat!
Sen har vi bara latat oss ute i solen. Har verkligen varit ute hela dagen. Grymt skönt!
Vid 5 tog jag och Becka tåget hem, stack till Maxi och handlade me mamma. Och nu är jag här! :)
Är helt slut i hela kroppen, men vill helst inte att dagen ska ta slut.. Den har varit så bra! Gillar verkligen Båstad. Vår lilla turstad! :D

Nej men det har varit en riktigt rolig Valborg och denna dagen har varit helt underbar! Är verkligen skönt att bara slappa en hel dag med sina vänner. Fler såna dagar önskar vi!! :)


Vänner.
TimmyPersson <3
Kommentarer!
Postat av: Rebecka

Absolut fler såna dagar!!! :) Puss på dig min fina vän <3

Kommenterat - 2012-05-01 / 20:41:55
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: