I Sydney

2014-12-31 / 10:05:16
 
 
Hej allesammans! Nu är vi framme och har fixat wifi. Australien är so far underbart! Galet varmt och solen är sjukt stark men vi älskar den! Sydney är vad vi har sett jätte vackert! Men stort. Så stort! Vi har gått till Coogee Bech två gånger och det är så galet långt! Nu tappade vi ju visserligen bort oss ganska många gånger på vägen men men ;) tog en hel dag att gå dit bada och komma hem igen. Men det var så vacker så de var absolut värt det!
 
Men idag är det nyår och nu ska vi hoppa in i duschen och börja göra oss redo för kvällen. Ska försöka ta oss in mot operan. Jag skriver dagbok varje dag så ska försöka uppdatera er om vad vi gör på dagarna även här! :) Ha de så bra där hemma i kylan! Puss
Coogee beach
 

Ett äventyr

2014-12-27 / 14:32:51
Dagen är här. Dagen jag längtat efter så länge. 
För vad som känns som en evighet bokade Timmy och jag biljetter till vårt första äventyr tillsammans. Och idag är det äntligen dags!
Väskorna är packade, biljetterna klara, visum och körkort fixat. Idag åker vi till AUSTRALIEN!! 
Vår resa börjar i köpehamn, sedan landar vi i Peking i några timmar och sen bär det av till Sydney. Vart vi sen beger oss vet vi inte än. 
 
Timmy har med sin dator så jag ska försöka blogga så mycket som möjligt så ni här hemma kan få följa oss. Tänkte även försöka få Timmy att slänga in nått inlägg då occh då :) 
 
Detta får avsluta mitt inlägg, nu ska jag ut med Nikki en sista gång på länge.