Duktiga tjejer!

2012-05-31 / 21:33:23
Hejsan på er!

Sitter just nu och avnjuter en banan/mango smoothie (som för övrigt var min idé ;)
Har även varit så duktig att jag har sprungit en runda med Nikki. Mamma cyklade framför och Nikki drog. Eller ja, ibland. Hon va lite trött men ibland så drog hon på! :)
Efter de förtjänade vi fika! :)




Förövrigt, vad har hänt idag då?
Jo vi hade Sture i Mediateket. Det gick bra förutom att vår gitarris visst åkte till Siesta imornse utan att säga till oss.... Så ca 15 min innan vi gick upp på scen raggade vi upp Marcus i klassen så han fick spela.
Så förutom det tycker jag att det gick ra. Jag kunde sluta tänka på att vår gitarrist och faktiskt ha kul. Synd bara att man ska behöva leta i 30 min och sedan få veta att personen bara stuckit utan att säga något!? Igår när vi repade sa han ju liksom att han skulle komma!? Riktigt dålig stil tycker jag! Fegt att han inte kunde säga något då..
Men men han missade bara det roliga! Jag är nöjd med min insatts iaf! :)

Efter det stack jag, Angelicia och Alex hem till dom och gjorde våfflor. Mycket mysigt var de :)



Imorn är det fredag och sen är det bara 2 dagar kvar i skolan och sen slutar jag! Jävligt gött ska det bli!!
Har inget spec planerat heller så ska försöka göra ett inlägg om lägret också! Har kommit upp massa fina bilder på facebook som jag ska lägga upp här med! :)







TimmyPersson <3Dukt

28 maj, trött tjej efter hundläger.

2012-05-28 / 08:58:28
Död tjej är påväg till skolan. Har precis fixat mej och ska snart till bussen. Men har lite tid över så tänkte att jag kunde göra ett snabbt inlägg :)

Ja hela denna helgen har varit skiiiit rolig!!! Har ju varit på hundkurs! Fy fan va kul det var asså! Kommer självklart berätta mer om detta när jag har mer tid. Men kan säga att vi gick och la oss vid 1 varje kväll och gick upp halv sju och halv åtta. Så ni kan ju tro att jag är trött idag! Va ganska svårt att komma upp ur min skäna säng, ska jag säga. Hade med mej två tunna madrasser till lägret och Nikki skulle såklart sova på dom med, så jag har så gott som sovit på golvet i två nätter. HVad gör man inte för sin hund? ;)

Nej men idag är jag väldigt trött och har träningsverk i kroppen. Men kan säga att det är en i huset som är lite tröttare! Nikki har sovit konstant sen igår.Hon är helt slut!

Idag är det iaf dans som gäller sen stallet. Ska även försöka komma ut och springa med Nikki i veckan. MEn får nog  ta de imorn. Så vidare jag inte ska släpa fram Nikki. Hihi!

Här kommer ett smakprov från helgen. Kommer som sagt ett mer detaljerat inlägg när jag har tid! :)


Från lördags när vi sprang på ön och sedan badade med alla 13 hundar!

 

 

 

 

 

 

 

TimmyPersson <3

 

 

Sommar

2012-05-23 / 20:53:43
Ojdå här va de tyst som i graven! Hehe.
Nejdå jag lever! Har bara haft fullt upp dessa dagarna så har inte bloggat helt enkelt.

Idag är det onsdag och kl är snart nio, vilket betyder Grey's!! Jippie! Kom precis ut från en välförtjänt dusch. Tog verkligen hand om mej! Duschade mina värmeutslag (som för övrigt är på heeela kroppen :(, rakade benen, filade fötterna och tvättade ansiktet med en ansiktpealing. Skönt! Har dessutom ett fettblåmärke MITT i pannan.... Suck. Badade i smink idag för att täcka de så fick tvätta bort de :P fail!

Ska även passa på att måla naglarna nu också :) Ska ha uppvisning med kören imorn så då får man ju vara lite extra fin. Blir sommarklänning och sandalerna som åker på! Nu är det sommar på riktigt! Får bara hoppas att värmeutslagen inte blir värre. Har bränt benen och brösten :(


Aja nu ska jag fixa naglarna. Vi hörs när jag känner för att blogga igen ;)

Avslutar med en sommrigbild från förra året :)



Älsklingen och jag förra året.
Som för övrigt firade 33 månader igår! :)

 

 

 

 

 

 

TimmyPersson <3

Vill ha!

2012-05-10 / 20:28:50
Denna underbart söta vildhittade jag på facebook. Det förgyllde verkligen min dag!





Vill ha!!!!!! Snälla ge mej!? Älskling?!?? :D










TimmyPersson <3

10 maj 2012

2012-05-10 / 08:32:57
Jag vet dålig uppdatering, jag vet.. Men har verkligen inte haft ork eller tid att blogga.
Men nu är det iaf torsdagsmorgon och jag ska snart bege mej till skolan för att göra musikteoriprov. Sen är det extra körrep och efter de ska klassen repa.
Halv fyra ska ALLA sångare på musik uppträda för varandra. Lite lätt nervös för de, eftersom de är ca 40 st som ska sjunga och alla fick ta med sej en vänn.. Hmm mycket folk. Och jag är inte helt 100 på min låt. Jaja vi får hålla tummarna!

Nu ska jag fixa mitt hår så hinner inte blogga mer. Men lägger upp lite bilder. En bild säger mer än 1000 ord huh? ;) Så läger jag upp några bilder blir ju egentligen det ett jääätte långt inlägg! ;)

Lite sommriga bilder på min nya jumpsuit. Som jag älskade för den va så ortoligt gullig! Men den gick typ helt sönder efter en gång... Inte kul!.. :/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


TimmyPersson <3


En riktigt bra dag!

2012-05-01 / 19:26:57
Idag har varit en sån dag man helt enkelt inte kan klaga på! Just nu sitter jag ute i kvällssolen och tar de lugnt. Har precis käkat lite mat och nu e mamma duktig och planterar blommor :)

Dagen i ära har spenderas i Båstad. Eftersom jag spenderade den med två småbebisar så var vi uppe redan kl 9. För då va barnen hungriga! Kan tillägga att detta betydde ca 4 timmars sömn. Jag tvingade mej upp ur sängen (eller snarare tvingades!) Och sedan käkade vi frukust ute i de fina vädret.
Efter de bytte vi om till lite svalare kläder och sen satt vi bara där ute i solen och hade de bra. Vi spelade kort och käkade Ben & Jerry's! Gott! Sen cyklade vi ner till Fridas båt och kollade läget där. Efter de blev de en sväng inom Ica och köpte kyckling. Hem till Frida igen och gjorde pastasallad till lunch. Mycket lyckad måste jag säga! :D Grymma är vi på att laga mat!
Sen har vi bara latat oss ute i solen. Har verkligen varit ute hela dagen. Grymt skönt!
Vid 5 tog jag och Becka tåget hem, stack till Maxi och handlade me mamma. Och nu är jag här! :)
Är helt slut i hela kroppen, men vill helst inte att dagen ska ta slut.. Den har varit så bra! Gillar verkligen Båstad. Vår lilla turstad! :D

Nej men det har varit en riktigt rolig Valborg och denna dagen har varit helt underbar! Är verkligen skönt att bara slappa en hel dag med sina vänner. Fler såna dagar önskar vi!! :)


Vänner.












TimmyPersson <3