Stallet

2012-04-30 / 11:24:29
Ska snart gå ut me nikki och sedan sticka till stallet! Och vädret ser bara ut att bli bättre! :D Synd bara att jag har lite brottom annars hade jag kunnat rida till stranden. Men tror dessvärre inte att jag hinner de :/ men men.

Såhär fin är man då när man ska till stallet ;)


Finns en anledning varför jag alltid har mysbyxor över mina ridbyxor när jag åker buss. Folk hade ju inte trott jag va klok om jag åkte såhär! :P Men i stallet är de inget fel på mina kläder! :)








TimmyPersson <3

Valborg... Eller?

2012-04-30 / 10:16:56
Gooood morgon mina trogna läsare! ;)
Eller ja denna morgonen har faktiskt egentligen inte varit så bra.. Började med att jag vaknade halv nio och kunde inte somna om. Gick snällt upp och käkade lite frukust. Men när jag skulle ta ut o´boyen från mikron spillde jag typ hälften på min hand. AJ!
Datan har krånglat hela morgonen, varit as seg och inte velat funka.
Sen tappade jag min mobil på golvet. Även om jag hatar min mobil ibland kan jag inte låta bli att få sådär ont i magen när man ser den falla mot golvet. Men de gick bra ;)

Och eftersom jag nu var vaken så tidigt kunde jag ju passa på att göra min matte hemtenta. Så de gjorde jag faktiskt. Duktig som man är. ;)
Så nu är kl 10.10 och jag har hunnit käka frukust, sitta vid datan, blogga och göra matte hemtenta. Den ni! ;)

Ska snart börja packa min väska till idag. För det är ju tydligen Valborg idag ;) Vi tjejer i klassen pratade om vad vi skulle göra och jag sa att jag då är så trött på halmstad att jag kan spy så jag röstade på att vara hos nån av dom. Alltså Torup eller Båstad. Becka tyckte att vi skulle vara i Båstad, så Båstad blev de! Kl sex tar jag och Becka tåget till lilla Frida i Båstad. Ska käka mat, kolla på brasan och sedan se vart vindarna för oss! Men som vi sa igår; Vi är lättroade och väldigt roliga så vi ska nog hitta på något!


Tycker att detta med Valborg börjar bli lite överdrivet. Alla springer i panik för man vet inte vad man ska göra och bara för att de är valborg så måste man göra ngt! Nej jag tyckte de lät super mysigt att bara vara med mina vänner. Och se vad som händer. Jag behöver då inte dricka eller festa för att ha kul!



Nej nu ska jag packa sen blir det stallet och rida en runda i de fina vädret! Puss på er.









TimmyPersson <3

Tävling!

2012-04-28 / 08:30:40
God morgon bloggen!
Idag är det lördag och jag har redan varit uppe i va 30 min.
Ska nämligen tävla agility på plönninge idag.
Men idag när jag vakande hade jag så sjukt ont i ryggen att jag knappt kunde resa mej :S Så planen just nu är att bara vara med i hopp som är först. Men får se om det känns lite bättre när vi kommer fram om jag kanske är med i agility också. Men vi får som sagt se. Just nu känner jag mej som en frusen stelopererad tant!
Men men tanter kan också tävla! ;)
Sen i idag/kväll hade jag och Timmy tänkt ha en myslördag. Vi ska handla lite, laga lite mat eller beställa hem kinamat om vi e lata! ;) Kolla film och bara ha de super mysigt! :) Det ser jag fram emot! Hoppas bara ryggen blir bättre sen! Annar får jag lägga mej i ett varmt bad och tvinga Timmy massera mej. Hihi är så bortskämd! Men jag älskar det ;)
Önska mej lycka till idag! Hör kanske av mej senare och berättar hur de gått :) puss!

TimmyPersson <3

Nöjd!!

2012-04-23 / 22:01:17
Idag har varit en super bra dag!! härligt när veckan kan börja så! :D
Försökte ladda upp ett inlägg från mobilen innan men de kom aldrig upp? :(
Men skrev iaf att de va super fint väder och att jag skulle rida på stranden.
Sagt och gjort! Det var huuur underbart som helst! Galopperade fritt på stranden! De kändes som att jag flög! Magiskt!

 

Efter en härlig galopp lugnade Zirona ner sej så jag passade på att ta lite härliga strandbilder! Super varmt var det dessutom! TYp helt vindstilla. Det gillar vi!


Efter stallet träffade jag Matilda. Satt och snackadelite, vid 6 tog jag bussen hem. Hann inte mer än innanför dörren förens Natta ringde och sa att jag och mamma skulle med på laserdome.
Vi spelade 40 min alla mot alla. Första rundan vann jag!! :D Andra rundan vann Natta.. Mamma kom tvåa och jag trea! :D Bikarna är i topp! Spelade me Nattas kille och hans päron med. ;) Men det var super kul iaf! :)


(Bild tagen från google)


Så alltså idag har jag haft dans 2½ timme, ridit 1.10 timme, varit i stallet i 2 timmar och sen laserdome 40 min. Jag är död! Fruktar morgondagen! Har såå ont i mina vader, kommer inte kunna gå imorn! :P

Nej nu är det läggdags för mej. Är som sagt helt slut :P Vi hörs! puss











TimmyPersson <3

Min belöning.

2012-04-18 / 22:13:21
Denna dagen har varit bra!
Hittade till Kattegatt, men både jag och Frida hade glömt våra scheman under dagen. Så vi improviserade hejvilt! Kollade iaf på turism, polis och arbeta utomlands. Inget som verkade intressant dock.
Sen skjutsade Frida mej tillbaka till skolan och blev bajsad i pannan av en fågel.. Helt plötsligt stannar hon och skriker "En fågel bajsade mej i pannan!!!" Jag hoppar av cykeln och ser en stoooor bajs. DET gjorde hela min dag!! Var länge sen jag skrattade så mycket, fick ingen luft! Det kommer jag kunna leva på länge! Hysteriskt kul!


Typsåhär såg Frida ut! ;)


Tillbaka på skolan repade vi lite och sen åkte jag hem vid 2. Satte mej och arbetade mej Samhällen. Efter 2 ½ timme kände jag att nu fick de räcka. Har suttit mer än 2 timmar varje dag nu i 1 ½ vecka, så nu fick de va klart! Läste igenom det och bestämde mej för att de va klart.
Detta firade jag med att köpa 2 iphoneskal. Ett rosa och glittrigt!! Och ett grönt som jag fick på köpet :)
Men jag var inte nöjd där. Gick genast in på Nelly.com och beställde hem mej en jumpsuit! Hihi :D Den var faktiskt blå för en gång skull. ;) Fanns en rosa med men tyckte den blåa var finare.
Har jag tur kommer den på måndag och då tar jag bild och lägger upp här på bloggen! :)

Ett sånthär blev de :) fast till min 3a (denna bilden har jag lånat från google.)

Nu är det läggdags. Imorn ska varenda lediga sekund spenderas med min älskling. Har pluggat så mycket att jag knappt hunnit träffa han alls.. :( så detta ska vi ta igen! :)













TimmyPersson <3




Ultbildningsmässa och DTF

2012-04-18 / 07:46:30
Japp som rubriken säger är det utbildningemässa på Kattegatt idag. Från 08.30-11.30 ska vi lyssna på folk som berättar om sitt arbete. Men alla vi 2or som går på Sture behöver ingen närvarokontroll, så egentligen hade jag kunnat skita i de utan att nån hade närkt de. Men nu är jag så duktig att jag går ändå! ;)

Efter de sticker vi tbx till skolan och käkar lunch. Sen har vi DTF (dag till förfogan) så vi ska passa på att repa lite tänkte vi. Duktiga flickor! ;)


Såhär ser man ut idag. Mongo michi som Timmy brukar kalla mej! lever verkligen upp till namnet på denna bilden ;) haha.
Har föresten gjort denna tröjan själv! Senaste projektet! (nöjd!! :D )







TimmyPersson <3

Duktig flicka!

2012-04-12 / 21:08:37
Nu har jag varit j*vligt duktig. Jag har suttit i 3 timmar med mitt fördjupningsarbete. Och jag har inte så mycket kvar. Jag ska göra en intervju, sammanfattning och slutdiskussion. Det känns jäääävligt bra ska ni veta! Nu har jag gjort mej förtjänt av lite chokladmusse och jersey shore! Tack för mej!

+

=

 

 

 

 

 


TimmyPersson <3

 

 

Mobilt; dåligt humör!!!

2012-04-12 / 16:00:29

Ironiskt nog kommer detta inlägget vara rena motsatsen mot de förra inlägget.. Detta har varit en riktig skit dag. Vaknade i morse och tänkte verkligen skita i skolan. Men nej nu ska jag inte vara sån tänkte jag. Tvingade mej upp och tog mej till skolan i tid och allt.
Och till vilken nytta!? För att de sista som händer i skolan bara ska vara skit? Jävla mens lärare.. Man kan väl kompromissa!? Men nej..
Och att kg börjar med samhäll 8.10 imorn, vilken kommer vara heeeelt onödigt eftersom vi har ett fördjupningsarbete. Så då kommer man inte göra något i skolan eftersom jag inte kan koncentrera mej på sånt i skolan. Och de är jag inte själv om. Så inprincip ingen kommer göra något i 2 timmar imorn. Bara för att sur mark vägrade ge oss ledigt...


Japp inte så roligt inlägg för er att läsa. Då behöver ni inte göra de heller. Skriver för att jag behöver skriva av mej, som den surkärring jag är..

En braaaa dag!

2012-04-09 / 11:24:02
Godmorgon alla mina läsare!
Sitter just nu och käkar frukust.
Idag blev de muisjes och K special, red berries. Kunde inte startat morgonen bättre ska jag säga! :D


Idag ska jag till Galgberger och gå med min kära pojkvänn. På någont sätt lyckades han lura ut mej dit så jag får bara följa med.. ;) Men de blir nog trevligt :) Sen ska vi hem till han och då har han lovat mej massage! Hihi :D

Detta kommer nog bli en ganska bra dag ändå! :)







TimmyPersson <3


Klassfest.

2012-04-08 / 15:00:36
Japp som rubriken säger va de klassfest igår.

Tre förvirrade flickor sprang runt här hemma och skulle förfesta... Det gick sådär.. Tog oss en timme att bara slå in Saras presenter och detta slutade med att de såg ut som dagisbarn gjort de.. Men men.
Sen kom vi på att vi skulle ha mat också, lagade mat, käkade och upptäckte sen att de va 30 min kvar innan bussen gick. Ingen va ens halvklar...

Men smart som jag e säger jag att vi tar sju bussen ist halv. Ja bra idé.
Började fixa oss, men som sagt tre förvirrade tjejer som skulle fixa sej samtidigt. Njaaa de gick sådär... (Kan tillägga att vi inte hade en enda droppe alkohol i kroppen dessutom!)
När de va tio min kvar var vi inte ens klara. Kastade på oss alla kläder, på me skorna. Sen tänkte jag, smart som jag är kolla om bussen kanske var sen så vi inte behövde springa barfota till bussen.
Då inser jag att de inte går nån buss förens om 35 min..

Sönderstressade tjejer med allt i högsta hugg... Tur att vi inte hann och lämna huset iaf ;)
Så denna halvtimme ägnade vi åt att fixa de som inte va helt klart och ta bilder.
Här har ni resultatet! :)




Frida


Becka



Och jag.



Puss!

Lägg märke till att vi alla har jeans och genomskinlig skjorta. (Nej detta va inte planerat! ;)  )






Ja festen för i övrigt då, den var kul! Hade inga förväntningar, men jag hade roligt! Vi dansade (såklart!) skrattade, skämtade och hade kul! :)
Var hemma vid 2 tiden så va inte så jätte sent heller. Detta betyder ju dock inte att jag är pigg och uppe och springer idag ändå. Men men ;)

Tack Sara och Tom för festen igår, det var kul och hoppas ni gillade era presenter! :) Puss






TimmyPersson <3


Cirkus!!

2012-04-06 / 19:05:25

Ååh kolla vilken sötnos jag nyss red på!!! :D
( nej inte jag på bilden. Mamma filmade ;) )

Dag med mammsingen

2012-04-05 / 20:12:16
Jaha då var de torsdag, vilket betyder att sågott som hela lovet har gått... Vilket suger, då jag knappt har hunnit njuta alls av de..

Idag har jag haft en heldag med mammsingen. Först stack jag till hennes jobb och hjälpte henne där. Var bara 5 små söta flickor på fritids. Blev mycket uppskattad av dom. Dom bråkade om vem jag skulle sitta jämte. Hihi :) Satt även och pysslade lite och gjorde varsin leksak till hamstrarna :)

När alla barnen åkt hem åkte jag och mamma hem och hämtade Nikki, åkte och klippte klorna. Sedan åkte vi hem till mormor där hennes bror och hans svärdotter och hans barnbarn var. Dom är från Holland så dom är här nu i helgen och hälsar på.

Nu är vi hemma och tar de lugnt, deppar lite över att lovet nästan är över... :(

Men imorn är de CIRKUS som gäller!!! Hihihih känner mej som ett barn igen :P Timmy ska också med så de ska bli jätte roligt!! :D Längtar!

 

 

 

TimmyPersson <3

 

Min dag.

2012-04-04 / 22:39:18
Jahapp då sitter man här igen..
Kl är lite efter tio och jag har precis varit lite duktig och gjort lite fil. Eller ja, jag gjorde ju inte filen själv ;)
Eftersom min kvällsmat bestod av två mackor blev jag lite hungrig nu mot kvällningen. Så jag gick ut i köket, hittade ett äpple och lite fil. Duktig som man är, ställde jag mej och skalade och delade äpplet. Ner i en skål och lite fil på de. Varför inte? Fil är gott och äpple är gott. Och detta blev även gott ;)
Kreativ man är!

Idag har jag varit med Timmy och mina små bebisar. Sen träffade jag tjejerna och tog en fika. Blev en kanelbulle för 6.50:- Billigare fika får man leta efter!! Tummen upp för östras!

Vid sju tiden skjutsade Jessika mej hem och sen dess har jag bara degat! Hihi.


Nej nu blir det fil och Big brother! Hörs. Puss.





Såhär såg man ut idag, men sin egenklippta tröja och nyklippt hår som ni kanske ser.
Ganska mycket kortare. Kommer en bättre bild på detta nån dag i framtiden ;)







TimmyPersson <3

Mina älskade bebisar!

2012-04-03 / 12:17:47
Känslan när man vaknar upp kl 9 (när man e ledig!!!) och upptäcker att man har näsblod..

Japp så började min morgon. Va bara att springa på toan och försöka få stopp på de.. Efter 10 min fick jag stopp, men det började efter 1 timme igen.. Usch.. Så nu sitter jag här och vågar knappt andas genom näsan :P



Jahopp idag är det Tisdag.. Vilket betyder att jag var i stallet igår.
Kunde äntligen ta de lugnt i stallet, inte stressa eller något. SKönt! Men tyvärr va de ju typ storm, så vi sökte skydd på travbanan. Men jag vet inte om det var så att Zirona hade vårkänslor eller om hon bara var på dåligt humör. För hon ville inte alls samarbeta :/ Hon va springig och livrädd för allt! Men men bara hoppas att hon e på bättre humör nästa vecka ;)





Några bilder jag tog från förra veckan när jag var på travbanan. Då va Zirona betydligt lugnare! ;)






Va händer då idag? Ingen aning. Ska ut me Nikki nu och sen ska jag nog ta tag i mitt liv och klä på mej lite normala kläder ;) Känns som om jag bara har haft på mej myskläder och ridkläder :P haha!
Sen ska jag antagligen till Timmy.
Vill vara där så mycket som möjlig nu mens mina små bebisar fortfarande är kvar. Dom är underbart gulliga nu. Det går inte att bara gå förbi buren och titta lite på dom. Utan man måste stanna och mysa lite med dom. Dom är så sjukt sociala av sej dessutom. Super mysigt!
Men har ca 3 veckor kvar tsm med dom innan dom är leveransklara.
Sen får jag mysa med min jätte bebis!!! :D (ja Timmy de e du!! ;) )



Såhär såg dom ut när vi upptäckte dom. Ca 3 dagar gamla tror vi.




Ca 2 veckor tror vi. Än hade dom inte öppnat ögonen eller börjat gå.









Första bebisen som kom upp i handen. Jag och Timmy var överlyckliga!




Liten bebis, eller en stor hand?





Såhär ser dom ut idag. Ca 3 veckor gamla. Helt underbara som sagt! Denna sötnosen på bilden har verkligen fångat mitt hjärta och jag funderar på att behålla henne och mamman! :)


Men ni förstår varför man vill vara med dom hela tiden!? Tror aldrig jag har sett något såhär gulligt i hela mitt liv!! Man dör lite inombords!









TimmyPersson <3