Nyklippt

2015-02-03 / 13:59:41
Hej på er! Nu va de ett tag sen jag bloggade!
Livet här i Australien rullar på. Vi har haft ganska dåligt väder i lite mer än 1vecka, men nu börjar de bli bättre verkar det som. Det har regnat och blåst så mycket att stranden va avstängd ett tag. Så här har det vait mys på hög nivå! Vi har solat lite fast det har blåst mycket. Solen är ändå galet varm så ligger man lite lä är de ganska skönt när de blåser lite grann. Men det är klart synd att inte kunna bada. 

 
Det finns en pool en liten bit upp vid klipporna där vi har badat innan, super bra om man inte vill ha dom galna vågorna! Så vi tänkte att vi kunde bada där när stranden va avstängd. 
Såhär ser stranden ut i vanliga fall.
(Bild lånad från google)
 
 
 Såhär såg den ut för några dagar sen. Dom små prickarna man ser är stacketet som går runt poolen. 
Blev alltå inget bad för oss ;)
 
 
Den 28e januari fyllde Timmy 23 år. Tyvärr blev de inte jätte mycket firade. Vi hade tänkt att gå på Taronga zoo, men Sydney överraskade med konstant spöregn hela dagen! Så istället började jag dagen med att göra bananpannkakor som vi åt med nutella, sen sprang vi ner till stranden (ja, i spöregn) och provade Timmys boogie board som han fick av mej. Det gick dock sådär för vågorna va extrema. Sen gick vi hem tog en dusch, käkade lite och tog sen bussen in till innerstaden. Vi åt lite mat, strosade runt och avslutade sedan med en fika på starbucks. Riktigt mysigt. Kvällen toppades med att Timmy fick en gitarr av vår rumskamrat. Och med tanke på leendet min lilla (stora) bebis hade på läpparna när han somnade tror jag han va glad trotts regnet.
 
Sen har vi inte gjort så mycket, idag var jag faktiskt och klippte mej. Timmy klippte sej för ett tag sen. Kostade 10$ och tog max 5min! Så jag va liiite orolig idag när jag skulle klippa mej. Va inte på samma ställe men va sama "stuk" på salogen. Hon jag klippte mej hos hade lite svårt att förstå vad jag menade och hon klippte sabbt av ca 8cm utan att säga till. Kan säga att mitt hjärta stannade för en stund där!
Men efter ca 30 min hade hon faktiskt gjort en hyfsat jobb. Jag betalade 30$ och det slitna är iaf borta. Frisyren får min älskade frisör Mia fixa sen när jag kommer hem till Sverige igen! 
 
Såhär ser det ut. Känner mej ganska naken måste jag säga! Mitt hår hade blivit galet långt! Men efetr allt sol och bad va de rejält slitet och torrt så va skönt att få de klippt :)
 
 
 
Kommentarer!
Postat av: Dessi

Fina du ❤️ jätte spännande att läsa om er 😊 mer blogg💕

Svar: tack mamma <3 Okej, får bli bättre på att blogga :)
Michelle Bik

Kommenterat - 2015-02-03 / 21:15:44
Postat av: Kitty

Jag tycker klippningen ser bra ut, det är fortfarande en bra längd.
Ni verkar ha det skönt och avkopplande.
Ha det!
Här är det kallt och ruggigt.

Kommenterat - 2015-02-04 / 07:37:47
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: