Pappersarbete

2015-01-07 / 10:08:54
 

Idag har vi gjort massa pappersarbete!
Började dagen med en rejäl sovmorgon alá 11.00. Sen tränade Timmy och vi undvek solens värsta timmar.
Vid tre klädde vi på oss och gick in till stan för att käka lite och hämta ut och fixa våra australienska bankkort. Sedan tog vi bussen in till ett jätte stort köpcentrum och fixade det sista med våra medicare cards så vi kan få gratis läkarvård. Sedan strosade vi runt i köpcentrumet tills det stängde. Tog bussen tillbaka till stan och Timmy bjöd  på en fika i vår favorit park.
Sen åkte vi hem och bokade ett nytt boende. Det verkar va ett jätte bra hotell vi hittat nu. Ett dubbelrum, men fläkt (vilket vi inte har nu!!) gratis wifi (vilket vi inte heller har) och frukust ingår(vilket vi inte heller har nu) och en spis! Annars är det samma som här med gemensam dusch och toa. Men detta ligger precis vid opera huset så ska bli kul att komma lite mer in i staden och få besöka Bondi beach :)
Och på fredag får vi även veta om vi fick lägenheten vid Maroubra. Den var super fin och hade världens läge så vi håller tummarna! Så just nu är planen att bo på det nya hotellet från söndag och sdan den 22 flytta in i lägenheten och då börja söka lite jobb.
Så just nu känns livet ganska skönt. 30 grader ute ett nytt boende bokat och förhoppningsvis en lägenhet snart. Och bäst av allt är att jag delar hela denna upplevelsen med min älskling!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer!
Postat av: Kitty

Ni är jättestarkt,puss

Kommenterat - 2015-01-07 / 11:56:09
Postat av: Anonym

Jättesöta

Kommenterat - 2015-01-07 / 11:56:54
Postat av: Snoris

Skönt att höra att ni har det bra!! Låter jättehärligt, inte alls avundsjuk eller så.. ;) Håller tummarna för lägenheten! Var rädda om er! Puss

Kommenterat - 2015-01-07 / 17:55:57
Postat av: Angelica

Oj vilken skön dag ni haft. Precis som en semester ska vara!
Vi håller tummar och tår att ni får lägenheten. Hur långt ifrån Sidney ligger Maroubra? Puss på er ❤️

Svar: Maroubra ligger i Sydney, men om du menar till inne Sydney så är de ca 13km från operahuset till stranden. Så är inte alls långt om man tar buss :) puss <3
Michelle Bik

Kommenterat - 2015-01-07 / 22:45:06
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: