Nervös !!

2011-03-17 / 08:23:13
Hej bloggen.
Nu är de ca 10 min kvar innan jag ska klä på mej och bege mej till bussen. Idag har vi en sådär dag i skolan. Först klassmöte, matte, kör, lunch, musikteori och rytmik. Går att ta sej igenom men inte as kul. Men bättre än mån och fre !
Igår hade jag 1 lektion på 65 min. Jätte skönt, men saken var den att jag gick upp kl 8 var på skolan halv 10 för att få veta att Peter va sjuk så vi fick håla till 13.10. Halv kul. Men man ska inte klga när man fick ledigt. Får bara hoppas att han e sjuk imorn med, för då slutar vi tidigt !


Idag ska jag föresten hoppträna med Zirona. Är super nervös ! Sist jag hoppade på riktigt var innan jag slutade ridskolan ( ca 3 år sedan ) och då ramlade jag av och slog mej. Så har inte blivit att jag tagit upp de igen eftersom jag är rädd för det.
Men har ju hoppat några hinder efter det och har även hoppat 2 ggr med Zirona. Och det har gått jätte bra, är bara nervös över att jag ska bli nervös och att allt ska gå dåligt så jag ska ta jätte lång tid på mej så dom andra i gruppen blir jätte sura.. Men jag får hoppas att nerverna håller i sej för Zirona är jätte snäll att hoppa..
Nej nu måste jag bege mej. Håll tummarna för mej ikväll !

Puss.



jag och Zirona.



Från ridlägret, när jag tävlade Stuffy.






TimmyPersson <3

Kommentarer!
Postat av: moehoe

tack för dina fina ord Michelle <3 det värmer! puss

Kommenterat - 2011-03-17 / 09:00:41  | URL - http://popporn.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: